Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka Mičkovicová v dráždivom outfite vyráža dych: Pozrite, akú ma odvahu v 50-ke!

Henrieta Mičkovicová Zobraziť galériu (6)
Henrieta Mičkovicová

BRATISLAVA - Tá sa teda nezdá! Herečka Henrieta Mičkovicová, vyzerá roky skvelo a iba málokto by tipoval, že má päťdesiat rokov. Diváci ju poznajú vďaka úlohe mrchy v Paneláku či Búrlivom víne, kde sa neraz odhalila v sexi bielizni. Dnes večer ju diváci po dlhšom čase uvidia na obraze opäť, a to v jojkárskom Inkognite, kde sa ukáže v dráždivom outfite a predvedie, že je stále riadna kosť!

Na obraze s výstrihom dokorán! Henrieta Mičkovicová je krásna a nebezpečná žena, ktorá mužov odrovná svojím sexi zjavom aj po päťdesiatke. O tom sa môžu diváci najnovšie presvedčiť dnes večer na obrazovkách televízie Joj, kde sa objaví ako hosť v zábavnej šou Inkognito. Pri tejto príležitosti si herečka obliekla poriadne dráždivý outfit, ktorý mnohým vyrazí dych.

Henrieta si na seba dala biele tielko, spod ktorého presvitala čierna podprsenka. To však nebolo všetko. Okrem toho mal totiž jej top aj poriadne odvážny výstrih, z ktorého jej takmer vypadli jej plné prsia. Tento dráždivý outfit si všimli aj jej kolegovia a zároveň hádači. 

„Akú máš ty dneska dobrú podprsenku,“ zahlásil na konci relácie Marián Čekovský, keď sa išli spolu všetci účinkujúci odfotiť. Poznámku si neodpustil ani Michal Hudák, ktorému sa pozdávalo herečkino tielko. „To je ono, to tielečko,“ pritakal mu Čekovský. Dnes večer sa tak diváci budú môcť sami presvedčiť, že herečke rozhodne odvaha nechýba a na svoj vek vyzerá fantasticky. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Henrieta Mičkovicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu