Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Moderátorka televízneho spravodajstva v spoločnosti na ostro: Všetky oči na jej bradavky!

Petra Svoboda Zobraziť galériu (5)
Petra Svoboda (Zdroj: TV Nova, Instagram, Profimedia)

PRAHA - Toto by si pred televíznymi kamerami nemohla dovoliť! Moderátorka spravodajstva TV Nova Petra Svoboda (35) si vyrazila do spoločnosti pekne na ostro. Bez podprsenky a s vytŕčajúcimi bradavkami bola medzi ostatnými doslova neprehliadnuteľná!

Petra Svoboda začínala ako modelka a playmate, keď v roku 2008 nafotila niekoľko šteklivých fotografií pre pánsky časopis Playboy. Na obrazovkách televízie Nova sa objavovala najprv ako rosnička a o pár mesiacov neskôr sa dostala za moderátorský pultík popoludňajších Televíznych novín.


Pikantné odhalenie moderátorky televízneho spravodajstva: V spoločnosti bez podprsenky a s bradavkami v pozore!


Plavovláska stále patrí k najpôvabnejším dámam českého šoubiznisu a svoje prednosti veľmi rada pretŕča aj v spoločnosti. Svoj „arzenál“ naposledy využila na nedávnej akcii v Prahe, na ktorú prišla oblečená v trendových kožených nohaviciach a béžovom roláku.

Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, no Petra si pod zvolený kúsok nezobrala podprsenku a všetkým prítomným tak naservírovala pohľad na obrysy jej silikónového poprsia či vytŕčajúce bradavky. Nuž, a muži sa mohli kochať a kochať...

Moderátorka Petra Svoboda si pod tenký svetrík nezobrala podprsenku.  Všetkým tak ukázala vykukajúce bradavky.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Petra Svoboda si pod tenký svetrík nezobrala podprsenku. Všetkým tak ukázala vykukajúce bradavky.  (Zdroj: TV Nova, Instagram, Profimedia)

Moderátorka spravodajstva TV Nova Petra Svoboda si vyrazila do spoločnosti pekne na ostro.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka spravodajstva TV Nova Petra Svoboda si vyrazila do spoločnosti pekne na ostro.  (Zdroj: TV Nova, Instagram, Profimedia)

Viac o téme: Petra Svoboda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu