Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známy slovenský moderátor opäť otcom: Bábätko sa vypýta na svet už čoskoro!

Slovenský moderátor sa stane dvojnásobným otcom Zobraziť galériu (5)
Slovenský moderátor sa stane dvojnásobným otcom (Zdroj: Instagram, Facebook, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Peter „Šarkan“ Novák (46) sa včera na sociálnej sieti pochválil s radostnou novinou. Slovenský moderátor prostredníctvom spoločnej rodinnej fotografie, na ktorej nechýbajú ženy jeho života, všetkým oznámil, že sa stane dvojnásobným otcom. Podľa všetkého sa bábätko vypýta na svet už čoskoro!

Peter „Šarkan“ Novák patril svojho času k najobletovanejším mužom slovenského šoubiznisu. Randil napríklad so známou speváčkou Zdenkou Prednou a hoci po jeho boku sa vtedy vystriedalo aj mnoho ďalších pôvabných dám, jeho srdce si pred šiestimi rokmi definitívne uchmatla Miss Sympatia 2009 - Michaela Štítová, s ktorou dnes vychovávajú 5-ročnú dcérku Elu.


Slovenský moderátor má doma krásku svetového kalibru: Pozrite na ňu!


O tom, že sú prototypom šťastnej rodinky dodnes, svedčí aj ich najnovšia spoločná fotografia, ktorú Peter včera zverejnil na svojom instagramovom účte. Prostredníctvom  nej totiž všetkým oznámil svoju radostnú novinku – a teda, že sa už čoskoro opäť stane otcom.

Moderátora sme preto v tejto súvislosti oslovili, no doposiaľ nám na naše otázky neodpovedal. Budúcim dvojnásobným rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Peter Šarkan Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu