Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Necudná jojkárka ukázala telo: Na balkóne KOMPLETNE holá!

Nela Slováková Zobraziť galériu (8)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

PARÍŽ - Pozrite na tú nehanebnicu! Nela Slováková (26) je známa tým, že nepatrí k žiadnym hanblivkám. So svojím telom je nadmieru spokojná a rada sa ním aj verejne pýši. Presvedčiť sa o tom má možnosť ktokoľvek, kto navštívi jej profil na sociálnej sieti Instagram. Najnovšie tam plavovláska zverejnila záber, na ktorom je kompletne holá!

Nela Slováková sa do povedomia slovenskej a českej verejnosti dostala pred šiestimi rokmi vďaka kontroverznej jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Už tam ukázala že k žiadnym hanblivkám nepatrí... A platí to dodnes. Svoj instagramový profil totiž pravidelne zásobuje poriadnou dávkou sexi fotiek. No a tá najnovšia rozhodne stojí za to. 

Známa plavovláska totiž na web vycapila svoju úplne holú fotku. Nechala sa zvečniť na jednom z balkónov v Paríži, na ktorý bez ostychu vyšla bez akéhokoľvek oblečenia. Nela tak potešila nielen svojich mužských fanúšikov na sociálnej sieti, ale bez pochýb aj hŕstku Francúzov, ktorí ju v osudný moment mohli zhliadnuť v Evinom rúchu pri kovanom zábradlí. 

 

#GoodMorning #Paris

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova),

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu