Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tomáš Maštalír tak zle ešte nevyzeral! Toto je fakt slovenský sexsymbol?

Tomáš Maštalír Zobraziť galériu (5)
Tomáš Maštalír (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nebudete veriť vlastným očiam! Fanúšičky z Tomáša Maštalíra (40) kedysi nevedeli odtrhnúť zrak. Vždy totiž disponoval neuveriteľnou charizmou a sexi drsňáckym imidžom, ktorý v jednotlivých televíznych počinoch dokázal predať tak, že z neho ženy doslova šaleli. O to prekvapivejší bol preto pohľad na jeho aktuálny výzor.

Televízia JOJ už čoskoro uvedie na svoje obrazovky ďalšiu seriálovú novinku s názvom Semafor. Diváci sa môžu tešiť na skvelý humor, vtipné scény a zárukou kvality by mali byť aj obľúbené herecké hviezdy. Azda najväčším lákadlom bude ostrieľaný harcovník Tomáš Maštalír, ktorý bol dokonca nie raz označovaný za jedného z najväčších sexsymbolov na Slovensku.

Niet sa však čomu čudovať. Veď či už stvárnil Doktora Ludského, nekompromisného vyšetrovateľa Maxa v krimi seriáli Za sklom alebo aj bossa mafiánov vo filme Čiara – zakaždým dokázal ohúriť nielen obrovskou charizmou, ale aj sexi zovňajškom, ktorým odzbrojil nejednu svoju fanúšičku.

Jeho aktuálny vzhľad však hovorí celkom inou rečou. Známeho umelca sme totiž v týchto dňoch stretli na tlačovej konferencii k spomínanému jojkárskemu počinu, kde pútal pozornosť pomerne „čudáckym“ výzorom. Jeho povestná iskra a drsňácky imidž boli preč a Tomáš už ani z ďaleka nepripomínal toho atraktívneho šviháka, akým bol kedysi.

Presvedčiť sa o tom v konečnom dôsledku môžete aj vy sami na fotografiách v našej GALÉRII»

Na nedávnej tlačovke prekvapil herec Tomáš Maštalír svojím zanedbaným výzorom.
Zobraziť galériu (5)
Na nedávnej tlačovke prekvapil herec Tomáš Maštalír svojím zanedbaným výzorom.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Tomáš Maštalír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu