Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herecký sexsymbol Vajda prekvapil zanedbaným výzorom: Fúha, takto zarasteného a šedivého ste ho ešte nevideli!

Jozef Vajda Zobraziť galériu (5)
Jozef Vajda

BRATISLAVA - Herec Jozef Vajda (62) si v priebehu rokov vybudoval stabilný vizuálny imidž, ktorým si získal nálepku jedného z najväčších sexsymbolov. Niekdajší Cassanova sa dlho udržiaval vo forme a svojím šarmantným vzhľadom si dokázal získať srdce nejednej ženy na Slovensku. Mohlo sa dokonca zdať, že plynutie času nemá na neho absolútne žiadny vplyv - teda aspoň doposiaľ!

Jozef Vajda je už dlho považovaný za jedného z najväčších sexsymbolov. Vo svojich najlepších rokoch disponoval nielen vyšportovanou figúrou, neuveriteľnou charizmou, ale predovšetkým aj pestovaným výzorom, vďaka ktorému mu všetky ženy doslova padali k nohám.

O to zarážajúcejšie preto bolo vidieť ho tak, ako si ho slovenský divák dosiaľ snáď ani nepamätá. V uplynulom Inkognite totiž vždy dobre vyzerajúci umelec prekvapil zanedbaným vzhľadom, keď sa pred kamerami ukázal s poriadne zarastenou a šedivou bradou.

Herec Jozef Vajda sa pred kamerami ukázal so zarastenou, šedivou bradou.
Zobraziť galériu (5)
Herec Jozef Vajda sa pred kamerami ukázal so zarastenou, šedivou bradou.  (Zdroj: TV JOJ)

Hoci Vajda nikdy nevyzeral na svoj vek a vždy popieral zákony prírody, teraz sa potvrdilo, že aj celebrity sú len ľudia a neúprosnému plynutiu času sa, žiaľ, nevyhne nikto z nás. Treba však v konečnom dôsledku poznamenať i to, že aj napriek neprehliadnuteľným známkam starnutia pôsobí Jožko stále veľmi sympatickým a šarmantným dojmom. Veď presvedčte sa napokon sami!

Jozef Vajda však stále zaujme charizmou a neodolateľným úsmevom.
Zobraziť galériu (5)
Jozef Vajda však stále zaujme charizmou a neodolateľným úsmevom.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jozef Vajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu