Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vačková sa vyjadrila k novému partnerovi: Ako to je medzi ňou a Jakešom?!

Zuzana Vačková sa vyjadrila k novému partnerovi. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková sa vyjadrila k novému partnerovi. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Tvoria pár?! Hoci je herečka Zuzana Vačková (49) dlhé roky single, po nedávnom Plese v opere ju mnohí spájali s fešným motocyklistom Ivanom Jakešom (44). Topkám v rozhovore objasnila, ako to medzi nimi skutočne je!

Zuza Vačková - o Jakešovi

Slovenská herečka Zuzana Vačková je síce mimoriadne šarmantná dáma, no vo svojom živote príliš veľké šťastie na chlapov nemala. Teda aspoň doposiaľ. Na nedávnom Plese v opere sa totiž aj napriek dlhoročnému statusu „single“ ženy objavila v sprievode známeho motocyklového pretekára Ivana Jakeša. Mnohým prítomným preto hneď napadlo, že medzi dvojicou môže byť predsa len niečo viac ako len kamarátstvo.


Zuzana Vačková v erotickom filme? TOTO by na ňu nikto nepovedal!


 „Medzi nami je to tak, ako to bolo aj pred plesom. Stále sme kamaráti, stále nás spájajú naše športové aktivity. A ak sa tým pýtate, či je medzi nami niečo viac, tak nie, nie je,“ objasnila Topkám sympatická umelkyňa, ktorá si stále vehementne stojí za tým, že s Ivanom fungujú len čisto na priateľskej báze.

Má teda Zuzka po svojom boku nebodaj nejakého iného fešáka? „Po svojom boku mám svojho kocúra, psov a papagája – a to je moja „crew“, ktorá ma robí veselou a šťastnou. Zatiaľ,“ uzavrela s potmehúdskym úsmevom Vačková.

Herečka Zuzana Vačková prišla na Ples v opere v spoločnosti fešného Ivana Jakeša. Pár ale údajne netvoria.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Vačková prišla na Ples v opere v spoločnosti fešného Ivana Jakeša. Pár ale údajne netvoria.  (Zdroj: Instagram)

Vačková a Jakeš sa na Plese v opere od seba ani len nepohli. Nenašiel sa hosť, ktorému by tento sympatický párik neudrel do očí.
Zobraziť galériu (5)
Vačková a Jakeš sa na Plese v opere od seba ani len nepohli. Nenašiel sa hosť, ktorému by tento sympatický párik neudrel do očí.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Zuzana VačkováIvan Jakeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu