Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajná láska po rokoch odhalená: Tento známy Čech miloval Hospodárovú... Teraz to priznal!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (7)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA – Priznanie po rokoch! Moderátorka Jana Hospodárová (41) nikdy nepatrila k ženám, ktoré by sa svojím súkromím rady chválili. Dlhé roky preto verejnosť netušila o jej vzťahoch. Neskôr ich pár vyšlo najavo. Pred 16 rokmi však učarovala aj istému známemu českému spevákovi, ktorý bol od nej o 27 rokov starší. Svoju lásku však tajili. Dnes extravagantný umelec bez okolkov priznáva, že ju miloval.

Reč je o extravagantnom českom umelcovi Jiří Kornovi, ktorý sa v roku 2001 zahľadel do slovenskej moderátorky. Hoci mu vraj lásku dlho blondínka neopätovala, nakoniec podľahla. O ich láske sa v tom čase špekulovalo, dokonca ich v tom čase prichytili českí novinári na spoločnom romantickom víkende v nemeckom mestečku.

Jiří Korn
Zobraziť galériu (7)
Jiří Korn

Po 16 rokoch Korn otvorene pre markizácku Smotánku povedal, že Janu Hospodárovú kedysi naozaj miloval. „No iste, tak Jana je krásna žena. My sme sa niekde stretli pri nejakej akcii a bolo to fajn,“ odvetil v sobotňajšej relácii umelec, čím dal jasne najavo, že k moderátorke prechovával hlboké city. Na otázku ohľadne ich vzťahu odpovedal už vyhýbavejšie. „Hmmm, nebuďte zvedavý, všetko človek nemôže hovoriť,“ čím však nepoprel, že by v minulosti naozaj tvorili pár. Dnes sú ich životy však niekde inde, Korn je tretíkrát ženatý a Jana na svojho osudového muža stále čaká.

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu