Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľké problémy slovenskej speváčky pred koncertom: Museli do nej napichať injekcie!

Juraj Zaujec a Svetlana Rymarenko Zobraziť galériu (12)
Juraj Zaujec a Svetlana Rymarenko (Zdroj: Vlado Anjel)

TATRANSKÁ LOMNICA - Fúha, tak toto rozhodne nie je práve závideniahodná situácia. Uplynulý víkend sa v luxusnom Hoteli Lomnica konali vianočné trhy, kde sa o dobrú náladu staralo niekoľko skvelých umelcov. Okrem ľudovej hudby dotvorili čarovnú sviatočnú atmosféru aj speváci Juraj Zaujec (34) a Svetlana Rymarenko (33), ktorých spev rozohrial divákov aj napriek chladnému tatranskému počasiu. Sympatická speváčka sa však musela popasovať s nepríjemnými zdravotnými komplikáciami...

Svetlana však napokon koncert odspievala bez najmenšieho zaváhania a medzi divákmi sa nenašiel snáď nikto, kto by si všimol, že zdravotne nebola úplne fit a musela si nechať pichnúť kalciové injekcie. Spolu s Jurajom uviedli niekoľko nesmrteľných hitov.

Dokonalé vystúpenie v Tatranskej Lomnici vygradovalo sviatočnú náladu dokonca natoľko, že trhy si nevychunali iba návštevníci hotela. Na varené víno a voňavé pochúťky zlákali speváci desiatky náhodných okoloidúcich, ktorí si aj vďaka ich spevu z Tatier odniesli prekrásny emotívny zážitok. 

Ak vás zaujíma, ako sa Svetlana vyrovnáva s chorými hlasivkami, čo budú  obaja umelci robiť počas sviatkov či ako to vyzeralo počas vianočných trhov v Tatranskej Lomnici, kliknite si na nasledujúce video. 

Zaujec Lomnica

Juraj Zaujec, Svetlana Rymarenko Juraj Zaujec, Svetlana Rymarenko

Viac o téme: Juraj Zaujec a Svetlana Rymarenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu