Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Takto ste Hospodárovú ešte nevideli: Celá v koži a... ona má tetovanie?!

Janka Hospodárová Zobraziť galériu (4)
Janka Hospodárová

BRATISLAVA - To snáď ani nie je ona! Janka Hospodárová (42) je jednou z najväčších markizáckych stálic, ktorá sa momentálne pravidelne objavuje v športových novinách. Blondínku vždy vidieť v elegantných, ženských outfitoch a akúkoľvek extravaganciu by ste od nej čakali márne. Teraz však dokázala, že aj ona sa vie poriadne odviazať!

Janka nikdy neholdovala príliš výraznému mejkapu a rovnako to je aj s jej obliekaním. Moderátorka sa najčastejšie objavuje v šatách či sukniach, vo voľnom čase zasa preferuje pohodlné kúsky, ako sú džínsy a tričká. Najnovšie však svojím lookom poriadne prekvapila. Na markizáckej vianočnej párty sa totiž objavila v štýle, v akom ste ju zrejme ešte nikdy nevideli!

Keďže párty mala zadaný rockový dresscode, z Hospodárovej sa stala poriadna dračica. Na večierok prišla nahodená v sexi kožených šatách. A to ani zďaleka nie je všetko. Do očí hneď ľuďom udrel extravagantný našuchorený účes a tetovanie cez polovicu ruky. Samozrejme, nejde o skutočnú „kérku“. Janka si pri tejto príležitosti navliekla rukáv, ktorý navodil efekt, akoby strávila hodiny u tatéra.

Janka Hospodárová a Kvetka Horváthová sa zmenili na drsné rockerky. Takto im to spolu pristalo.
Zobraziť galériu (4)
Janka Hospodárová a Kvetka Horváthová sa zmenili na drsné rockerky. Takto im to spolu pristalo.  (Zdroj: Instagram Tv Markíza)

Za zmienku určite stojí aj look jej kolegyne Kvetky Horváthovej. Hoci má rada výrazné rúže, zvyšok jej líčenia je zvyčajne jemný a decentný. Aj ona sa však rozhodla na párty doraziť ako rocková hviezda a tomu prispôsobila celú svoju vizáž aj oblečenie. Nuž, treba uznať, že obom dámam to poriadne pristalo a ich zmena dopadla na výbornú!

Viac o téme: Kvetka HorváthováJanka Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu