Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa moderátorka z Jojky: V zarezaných plavkách ukázala sexi ritku!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (8)
Alexandra Orviská (Zdroj: TV JOJ)

MAURÍCIUS – Dráždi! Moderátorka Topstaru Alexandra Orviská (34 ) je známa svojím extravagantným imidžom a rada provokuje v sexi outfitoch. Aktuálne si užíva dovolenku na slnečnom ostrove Maurícius, kde tiež ukazuje všetkým svoje vyšportované bruško, sexi krivky, či dokonca aj sexi zadoček. Ten odhalila vďaka poriadne zarezaným plavkám, a tak pošteklila fantáziu nejedného muža.

Dráždivým záberom sa moderátorka jojkárskeho Top Star magazínu Alexandra Orviská pochválila aj na sociálnej sieti Instagram. V červených plavkách, ktoré boli symbolom obľúbeného seriálu Baywatch v 90-tych rokoch minulého storočia, sa predviedla aj brunetka. Tá si v nich zapózovala na golfovom ihrisku na ostrove Maurícius, kde momentálne dovolenkuje s kamarátkami.

Hoci brunetke nevidieť tvár či jej prednosti, predsa len týmto záberom od chrbta potešila mnohých pánov. Alexandre sa totiž plavky poriadne zarezali do zadku, a tak ukázala svoju sexi ritku v plnej kráse. A treba povedať, že by mohla pokojne konkurovať aj vtedajším plavčíčkam. Postavu na to rozhodne má a rovnako dobre vie zaujať aj mužské osadenstvo v pekelne rajcovných plavkách. Veď pozrite sami! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu