Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

STOPka v televízii: Sexi moderátorka dostala padáka!

Eva Perkausová Zobraziť galériu (4)
Eva Perkausová (Zdroj: Foto: Instagram E.P.)

PRAHA - Prišla o lukratívny džob! Moderátorka Eva Perkausová (23), ktorá svojím sexi zjavom dokázala odzbrojiť každého diváka, si už viac v českom Topstare nezamoderuje. Podľa dobre informovaného zdroja z FTV Prima dostala totiž blondínka od vedenia nečakanú stopku!

Eva Perkausová hviezdila na obrazovkách televízie Prima ako moderátorka českého Topstaru. No hoci to všetko vyzeralo tak, že sexi blondínka má našliapnuté na skvelú moderátorskú kariéru, v týchto dňoch sa dozvedela správu, ktorú nečakala snáď ani v tom najhoršom sne.


Česká moderátorka bez hanby: Úplne HOLÁ vo vani!


Dostala totiž nečakanú stopku a v populárnom magazíne si už podľa všetkého viac nezamoderuje. „Bola z toho v šoku, dozvedela sa to od novinárov, ktorí jej volali, čo na to hovorí. Lenže ona o ničom nemala ani potuchy,“ prezradil portálu Bleskově.cz zdroj z FTV Prima.

Dôvodom má byť návrat jej kolegýň z materskej dovolenky – najskôr Laďky Něrgešovej a čoskoro dokonca aj ďalšej moderátorky Sandry Parmovej. Podľa zverejnených informácií ostáva Perkausovej na obrazovkách už len pár dní a po 14 mesiacoch sa tak bude musieť so svojím lukratívnym miestečkom nadobro rozlúčiť.

Eva Perkausová bola tvárou českého magazínu Topstar.
Zobraziť galériu (4)
Eva Perkausová bola tvárou českého magazínu Topstar.  (Zdroj: Foto: Instagram E.P.)

Viac o téme: Eva Perkausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu