Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenská herečka 4 mesiace po pôrode: Vyzliekla tričko... Ukázať brucho chcelo odvahu!

Vlastina Svátková sa odhodlala ukázať, ako jej brucho vyzeralo 4 mesiace po pôrode. Zobraziť galériu (6)
Vlastina Svátková sa odhodlala ukázať, ako jej brucho vyzeralo 4 mesiace po pôrode. (Zdroj: Instagram V.S)

BRATISLAVA/PRAHA - Herečka Vlastina Svátková (35) aktuálne prežíva jedno z najspokojnejších a najšťastnejších období svojho života. Má milujúceho manžela a pred necelým polrokom sa stala trojnásobnou mamou. No nie všetky ženy môžu povedať, že sú so svojím životom a s tým, ako vyzerajú, spokojné. Práve kvôli nim sa plavovláska rozhodla pre odvážny krok - vyzliekla tričko a verejne ukázala svoje (ne)dokonalé brucho.

Herečka Vlastina Svátková si v minulosti prešla náročným životným obdobím. V českej relácii 13. komnata prehovorila o problémoch s príjmom potravy, ktorými roky trpela. Všetko to začalo, keď mala len 16 rokov a jej prvá láska jej povedala, že má veľký zadok. To bol ten zlom, kedy plavovláska začala obmedzovať jedlo a dostala sa do začarovaného kruhu zvaného bulímia. 


Mrazivá spoveď jojkárskej herečky: Okúsila samotné dno... Syn ju zachránil pred smrťou!


Našťastie sa jej však z ťažkého obdobia podarilo dostať... Odvtedy prešlo niekoľko rokov a hoci plavovláska dnes nemá dokonalú postavu, je so sebou a svojím životom spokojná. Je totiž šťastne vydatá a radosť jej robí veľká rodinka. Len pred 5 mesiacmi sa z nej totiž stala trojnásobná mamička. Známa Slovenka sa preto rozhodla, že skúsi otvoriť oči ženám, ktoré, podobne ako ona pred rokmi, sa trápia kvôli svojim krivkám. 

Na sociálnu sieť Instagram zavesila fotku, ktorá vznikla 4 mesiace po pôrode a verejne na nej odhalila svoje brucho. „Posadiť sa po pôrode a ukázať verejne moje brucho chcelo odvahu. Odvahu, ktorú som v sebe našla vďaka tomu, že by som si strašne priala, aby sme my, ženy, dokázali zmeniť pohľad na nás. Na dokonalosť, ktorá sa od nás vyžaduje. Ktorá na nás vyskakuje zo sociálnych sietí. Aby sme si dovolili byť také, aké sme a všetkých, čo na nás ukazujú prstom a smejú sa nám, poslali s pokojným srdcom do hája,“ napísala jasný odkaz k fotke Vlastina.  

Tá práve touto fotkou odkazuje na svoj nový projekt JSEM, ktorým chce upozorniť na nebezpečnosť anorexie a bulímie. 

 

...4 měsíce po porodu. V bulváru psali, že jsem rychle zhubla, protože jsem moc nepřibrala. V přímé řeči. Tohle bych nemohla vyslovit ani opilá, jelikož jsem přibrala nejvíc ze všech těhotenství, tuším tak 21 kilo. Média zajímá jenom to, jak jsem zhubla, nezajímá je, kdo JSEM... Posadit se po porodu a ukázat všem veřejně mé břicho chtělo odvahu. Odvahu, kterou jsem v sobě našla jenom díky tomu, že bych si strašně moc přála aby jsme my ženy dokázaly změnit pohled na nás. Na dokonalost, která se od nás vyžaduje. Která na nás vyskakuje ze sociálních sítí. Abychom si dovolily být takové jaké jsme a všechny, co na nás ukazují prstem a smějou se nám, poslali s klidným srdcem do háje. Link na můj projekt “in BIO” #zastavmeto #mějmeserády #ženy #takovéjakéjsme #bezretuse #projektJSEM #jsem #jetonanás

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastina Kounicka Svatkova (@vlastinasvatkova),

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu