Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zdravotné problémy herečky Magálovej: V bolestiach skončila v nemocnici... Náročná operácia!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (6)
Kamila Magálová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Podlomené zdravie! Známa slovenská herečka Kamila Magálová (66) má za sebou náročnú operáciu. Tú musela podstúpiť po tom, čo si počas natáčania nového filmu vážne zranila koleno. V krutých bolestiach tak pred pár dňami skončila v nemocnici.

Herečka Kamila Magálová aktuálne prechádza náročným životným obdobím. V poslednom čase ju totiž nepríjemne potrápilo zdravie - s obrovskými bolesťami, ktoré ju sprevádzali niekoľko mesiacov, totiž skončila na operačnom stole a musela podstúpiť náročnú operáciu kolena.

Herečka sa nešťastne zranila počas natáčania nového filmu. „Nakrúcala som s režisérom Švankmajerom film Hmyz podľa knihy bratov Čapkovcov Zo života hmyzu, ktorý ešte len bude mať premiéru. Mala som tam utekať po drevenom javisku vo vysokých ‚štekloch‘, potknúť sa a spadnúť. No a prečo by som sa ja, šesťdesiatšesťročná, nebuchla o zem, keď to chcú?“ povedala pre magazín Zdravie herečka. 

Zranenie sa však neozvalo hneď, ale až po troch mesiacoch. „Vyzeralo to bravúrne, ale odnieslo si to koleno. Po troch mesiacoch, keď sme dotočili, ma to začalo strašne bolieť a musela som ísť na operáciu - meniskus, natrhnutá šľacha, prasknutá chrupavka. Ešte občas pokrivkávam, pre tú chrupavku vraj bude hojenie trvať aj štyri mesiace. Ale vo filme to bude stáť za to!“ prezradila Kamila.

Zaujímavosťou tiež je, že herečka si takýmto spôsobom koleno nezranila prvýkrát. Rovnaký úraz mala aj v minulosti a skončilo to rovnako ako teraz - operáciou. „Stalo sa mi už druhý raz to isté. Pred desiatimi rokmi na mňa počas predstavenia padol kolega Milan Bahúl. A išla som pod nôž - meniskus.“ dodala ubolená Magálová. Prajeme skoré uzdravenie!

Kamile Magálovej operovali meniskus.
Zobraziť galériu (6)
Kamile Magálovej operovali meniskus.  (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: Kamila Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu