Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší KOLAPS známeho herca v divadle: Predstavenie museli zrušiť!

Milan Bahúl skončil v opatere lekárov. Zobraziť galériu (6)
Milan Bahúl skončil v opatere lekárov. (Zdroj: csfd.cz)

BRATISLAVA - Mestské divadlo Pavla Orságha Hviezdoslava muselo v stredu 17. apríla narýchlo zrušiť premiéru Čechovovej tragikomédie Ujo Váňa. Príčinou boli zdravotné ťažkosti jedného z hercov, ktorí mali v predstavení účinkovať.

Ide o obľúbeného herca Milana Bahúla (58), ktorý v spomínanej hre stelesňuje postavu Serebriakova a ktorého si diváci okrem divadelných dosiek môžu pamätať najmä zo seriálov Búrlivé víno či Chlapi neplačú. Podľa informácii denníka Plus jeden deň herec odpadol a skončil v opatere lekárov. Divadlo následne zrušilo plánovanú premiéru, keďže Milan Bahúl nemal žiadnu alternáciu. Ďalší termín hry by mal byť až po Veľkej noci, 23. apríla.

Ďalší KOLAPS známeho herca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: DPOH)

Vo veci sme sa pokúšali kontaktovať aj zástupcov divadla a zistiť, ako sa hercovi momentálne darí. Žiaľ, spojiť sa nám s nikým nepodarilo. V poslednej dobe sme sa s podobnými prípadmi stretli už niekoľkokrát. V januári tesne pred predstavením skolabovala Edita Borsová (44) a na sklonku marca skončila v nemocnici ostrieľaná herečka Božidara Turzonovová (76) po tom, ako si zlomila ruku. V oboch prípadoch museli divadlá na poslednú chvíľu predstavenia zrušiť.

Ďalší KOLAPS známeho herca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: DPOH)

Ďalšie naplánované predstavenie už snáď sympatický herec odohrá bez ťažkostí. Prajeme pevné zdravie.

Viac o téme: ZdravieDivadloKolapsMilan Bahúl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu