Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kolaps na Markíze: Strach, plač... Táto však vinu odmieta!

Dráma na markizáckych obrazovkách. PR článok Zobraziť galériu (8)
Dráma na markizáckych obrazovkách. (Zdroj: TV MARKÍZA)

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Zažili šok! Napätie na Markíze sa dalo doslova krájať. O drámu v duelovej aréne sa totiž postarala fyzicky výrazne oslabená farmárka Lenka Botková (29), ktorá nezvládla náročné silové disciplíny a z obrovského vyčerpania nečakane skolabovala. Jej súperka však vinu razantne odmieta!

Farmári majú za sebou ďalší mimoriadne dramatický duel. Včerajší večer sa totiž niesol v znamení ostrých súbojov, ktoré vyústili v napínavé momenty plné strachu, beznádeje a plaču. O dusno v aréne sa tentoraz postarala prvá duelantka Lenka, ktorá si spomedzi ženského osadenstva vybrala Dášu.


Šok na markizáckych obrazovkách: Táto tam skončila, hoci nemala!


Tá si však aj napriek Lenkinmu nedávnemu zraneniu kolena vybrala ťažké silové disciplíny, čo sa v konečnom dôsledku stalo „alfou a omegou“ celého priebehu. Kým do prvej disciplíny, ktorou bolo hákovanie, sa oslabená farmárka pustila so stopercentnou vervou, druhé, fyzicky náročnejšie preťahovanie lanom už absolútne nezvládala, zrútila sa na zem a následne skolabovala.

„Počkaj, stop, stop, stop, stoj, Dáša! Lenka, si v poriadku? Leni?“ pohotovo reagovala moderátorka Kvetka, ktorá následne pribehla k nehybne ležiacej statkárke. Tá sa, našťastie, po chvíli vzchopila a súboj aj napriek obrovskému vyťaženiu dokončila.

Do tabuľky si však pripísala druhý a zároveň víťazný bod Dáša, čo znamená, že Lenka na markizáckom statku definitívne skončila. Tento fakt niesla ťažko nielen porazená súťažiaca, ale i jej dve najväčšie parťáčky – Eva a Michala, ktoré emočný nápor nevydržali a rozplakali sa.

Komu však Lenka rozhodne chýbať nebude, je práve nekompromisná víťazka uplynulého duelu. „Ani na chvíľu som nemala nejaký pocit viny alebo nejaké výčitky svedomia. Jednak, že som zvolila Lenku do ženského duelu a jednak, že som si zvolila aj tieto disciplíny, lebo ja to beriem tak, že toto je hra... Ja tu na takéto veci proste neberiem ohľad,“  razantne skonštatovala na záver Dáša.

K vyčerpanej súťažiacej pribehla na pomoc aj moderátorka Kvetka. Tá sa následne vyjadrila, že počas Lenkinho skolabovania prežívala obrovský strach.
Zobraziť galériu (8)
K vyčerpanej súťažiacej pribehla na pomoc aj moderátorka Kvetka. Tá sa následne vyjadrila, že počas Lenkinho skolabovania prežívala obrovský strach.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu