Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pikantné zábery sexi farmárky: Páni, tak z tohto vám padne sánka!

Sexi farmárka sa predviedla v plnej kráse. PR článok Zobraziť galériu (5)
Sexi farmárka sa predviedla v plnej kráse.

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Táto dvojnásobná mama vás zaručene rozpáli! Hoci sa doposiaľ farmárka Michala Kiripolská (25) príliš na statku neodhaľovala, v najnovšej časti toho ukázala skutočne viac ako dosť. Svoje sexi krivky totiž predviedla v poriadne vyzývavých plavkách, ktorých strih bezpochyby pošteklil myšlienky nejedného muža. Páni, to je ale sexica!

Muži na odľahlom statku, ale i pred televíznymi obrazovkami sa na aktuálny ročník Farmy nemôžu sťažovať. Okrem blonďavej sexbomby Evy, ktorá svoje tromfy pred kamerami predviedla už niekoľkokrát, sa totiž môžu kochať pohľadom i na nemenej atraktívnu Michalu.


Chlapi si prišli na svoje: Ženy z markizáckej šou takto tasili svoje zbrane!


Brunetka však všetok svoj arzenál využila až v dnešnej časti, kedy počas kúpania odhalila svoje ženské krivky iba v dráždivých, sexi plavkách. Ich rafinovaný strih zvýraznil jej napumpovaný dekolt či pekne tvarovanú postavu.

Farmárka Michala sa ukázala v rajcovných plavkách.
Zobraziť galériu (5)
Farmárka Michala sa ukázala v rajcovných plavkách.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dvojnásobná mamina navyše nie je žiadna „vychrtlina“, ale figúru má zaoblenú na tých najsprávnejších miestach. Viac pikantných záberov atraktívnej Michaly si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu