Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ponížená Gregorová: Vykašľala sa na divákov... Účasť na poslednú chvíľu zrušila!

Hana Gregorová sa po verejnom ponížení stiahla do úzadia. Zobraziť galériu (7)
Hana Gregorová sa po verejnom ponížení stiahla do úzadia. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA/PRAHA - Známa slovenská herečka Hana Gregorová (65) prežíva aktuálne veľmi náročné chvíle. Pred tromi týždňami sa totiž na verejnosť dostala informácia o jej rozchode s o 32 rokov mladším milencom Ondřejom Koptíkom (34) a odvtedy jej ohrdnutý milenec robí zo života peklo. Niet divu, že tmavovláska situáciu ťažko znáša. V utorok však urobila niečo, čo si jej fanúšikovia naozaj nezaslúžili - v dlhodobo plánovanej šou zrušila účasť doslova na poslednú chvíľu!

O vzťahu slovenskej herečky Hany Gregorovej a o 32 rokov mladšieho Ondřeja Koptíka sa toho popísalo už mnoho. Pred tromi týždňami sa však dvojica rozišla. Dôvodom malo byť jeho vystrájanie pod vplyvom drog. No čo nasledovalo potom, tmavovláska zrejme ani v najhoršom sne nečakala. Ohrdnutý milenec jej totiž začal robiť zo života peklo. 


Gregorovej exmilenec je poriadne zúfalý: Pomsta v podobe pikantných sexuálnych správ!


Jeho básne plné pikantností zo spálne a opisy Haniných najintímnejších častí tela u našich západných susedov doslova zľudoveli. Pred pár dňami však Koptík siahol na úplné dno a pred kamerami otvorene porozprával nielen o ich sexuálnom živote, o tom, že je herečka špinďúra, no dokonca predviedol aj to, ako ho vábila do postele! 


Toto Gregorovú dorazí: Koptík na kameru predvádzal ich sex, rozprával o jej masturbácii a... Hana je špinďúra!


Azda každý na Slovenkinom mieste by sa v týchto chvíľach najradšej prepadol pod zem... Niet preto divu, že aj ona sa radšej utiahla do úzadia. Pred pár dňami však urobila niečo, čo si jej fanúšikovia nezaslúžili. V jednom z podnikov v centre Bratislavy sa totiž v utorok konala talkshow bývalého markizáckeho redaktora Michaela Szatmáryho. A jedným z hostí mala byť aj Hana Gregorová. 

Niet pochýb, že mnohí Slováci si lístok kúpili práve kvôli nej - herečka sa totiž zdržiava v Čechách a stretnúť ju na Slovensku nie je bežne možné. O to viac fanúšikov zrejme zamrzelo, keď sa priamo na mieste konania dozvedeli, že počas večera nevystúpi. Herečka totiž na poslednú chvíľu svoju účasť zrušila a len 5 hodín pred začiatkom podujatia sa musel meniť program.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného organizátora talkshow, nech nám prezradí, či Hana zrušila svoju účasť kvôli tomu, čo sa aktuálne okolo nej deje alebo na to mala iný dôvod. Jeho odpoveď bola stručná, no výstižná. „Je to ľudská bytosť,“ povedal nám Michael Szatmáry. Namiesto herečky napokon pred divákov predstúpil herec Viktor Horján. 

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu