Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Surový ROZCHOD roka: Gregorová odkopla svojho zajačika... Takto ju odprosuje!

Hana Gregorová surovo odkopla svojho milenca. Zobraziť galériu (7)
Hana Gregorová surovo odkopla svojho milenca. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Rok a pol tvorili idylický pár. Teraz však ich láske odzvonilo. Slávna herečka Hana Gregorová (65) totiž svojho podstatne mladšieho milenca Ondřeja (33) nekompromisne odkopla, vyhodila z bytu a veci mu poslala kuriérom. Zatiaľ nie je jasné, čo jej vyviedol, ale ako sám tvrdí, nezachoval sa správne. Koptík sa však nevzdáva a svoju lásku zaplavuje srdcervúcimi odkazmi na internete.

Keď sa v júni minulého roka prevalila informácia o tom, že herečka Hana Gregorová ulovila o 32 rokov mladšieho zajačika, každý len nechápavo krútil hlavou a ich vzťah okamžite pochovával. Obrovskú nepriazeň okolia však vtedy dvojica dokázala ustáť. Zaľúbenci si zriadili vlastné hniezdočko lásky, objavovali sa na viacerých spoločenských akciách a Koptík dokonca požiadal svoju polovičku o ruku.

Ich veľkej láske však podľa najnovších zistení už raz a navždy odzvonilo. „Ja už neviem, ako mám ísť ďalej. Viem, že som nerobil nič iné, len som ti klamal. Veľmi ma to mrzí, vráť sa, prosím, ku mne,“ sype si popol na hlavu Ondřej, ktorý Gregorovej na sociálnej sieti vypisuje rôzne srdcervúce odkazy. „Zranil som tvoje srdce podlým a hnusným krokom. Na ceste plnej bolesti ja mám len jedno prianie, chcem zasa cítiť tvoje sladké bozky a tvoje objatie. Prosím, odpusť môj podlý krok. Tá bolesť má zviera a zároveň tak veľmi týra. Milujem ťa,“ lamentuje ďalej Koptík, ktorý chce získať Hanu späť.

Ondřej Koptík posiela Hane srdcervúce okazy, v ktorých priznáva, že sa zachoval podlo.
Zobraziť galériu (7)
Ondřej Koptík posiela Hane srdcervúce okazy, v ktorých priznáva, že sa zachoval podlo.

Čo konkrétneho slávychtivý Čech vyviedol, to zatiaľ neprezradil. Všetko však nasvedčuje tomu, že Koptík už môže na svoju celebritnú polovičku pravdepodobne zabudnúť. Podľa informácií portálu Blesk.cz  totiž rázna brunetka mladšieho milenca surovo vyhodila z bytu a tašku s jeho vecami mu poslala kuriérom.

Odpustí Gregorová svojmu žrebcovi, alebo ho raz a navždy vyškrtne zo života? Nuž, nechajme sa prekvapiť...

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu