Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozkošné dievčatko z Talentu nespoznáte: Takáto sexi kočka je z nej dnes!

Anabela Patkolová Zobraziť galériu (5)
Anabela Patkolová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte na nadanú huslistku Anabelu Patkolovú (17), ktorá v roku 2008 dostala do kolien divákov i porotcov v súťaži Slovensko má talent? Malá virtuózka sa vtedy bez váhania dostala až do finálovej desiatky a... Wau! Neuveríte, ako vyzerá po deviatich rokoch od svojho pôsobenia v šou!

Keď Anabelka prišla na kásting a zaspievala legendárny hit „Lásko má já stůňu“ od Heleny Vondráčkovej, diváci i porota zostali vo vytržení „Spievať tak čisto, ako si spievala ty a hrať tak čisto na husle ako ty... Tak to dokáže málo ľudí na svete,“ povedal jej vtedy obávaný kat Paľo Habera, ktorý bol z vystúpenia malej umelkyne nadšený.

Anabela Patkolová a Maroš Kramár v šou Slovensko má talent.
Zobraziť galériu (5)
Anabela Patkolová a Maroš Kramár v šou Slovensko má talent.  (Zdroj: Peter Frolo)

Diváci si možno pamätajú i na kiks, ktorý sa 9-ročnej virtuózke stal v živom vysielaní. Počas priameho prenosu totiž hudobníčke prestal fungovať mikrofón a celú situáciu museli zachraňovať práve najobávanejší porotca a Maroš Kramáš, ktorý šou moderoval. A hoci publikum predpokladalo, že Anabela sa zosype, tá sa po pár sekundách otriasla a podala fenomenálny výkon.

Cigánski diabli oslavovali 10. narodeniny

Dnes však už po dievčatku spievajúcom pieseň o Sisi v rozprávkových šatách a s korunkou na hlave nie je ani pamiatky. Hudobníčku  sme stretli na výročnom koncerte Cigánskych diablov, ktorých sprevádzala na husliach. No kým ju na pódiu nepredstavili, nikto nemal ani poňatia, že ide o talent, ktorý kedysi chytil za srdcia množstvo divákov. Anabela totiž vyrástla a dnes je z nej nádherná mladá žena.

Pozrite sa v GALÉRII, ako vyzerá Anabela dnes»

Viac o téme: Slovensko má talentAnabela Patkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu