Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantné priznanie Simony Krainovej: Jej manželstvo je perverzné!

Simona Krainová Zobraziť galériu (7)
Simona Krainová

PRAHA - Ale no toto! Simona Krainová (44) je kus sexi ženy. No napriek tomu, že na sociálnych sieťach pravidelne provokuje šteklivými fotkami, v súkromí je vzornou mamou a manželkou. Ako však prezradila, vzťah so svojim partnerom Karlom Vágnerom ml. (41) má viac než netradičný - je plný perverzností!

Simona Krainová je známou českou provokatérkou. Veď hoci je manželkou a dvojnásobnou mamou, stále na sociálnych sieťach zverejňuje hriešne zvodné fotky, ktoré nenechajú chladným žiadneho muža. Zaujímavosťou však je, že jej mužovi to absolútne neprekáža... Práve naopak. 

On ju dokonca navádza na to, aby takéto zábery zverejňovala. „On ma v tomto nielen podporuje, ale robil by ešte horšie veci. Pokojne mi povie - ja by som ťa tam vyzliekol celú. Cítim sa ako milovaná žena, a to je veľmi dôležité,“ priznala sexi modelka. 

S manželom má skutočne netradičný vzťah. Otvorene si hovoria úplne všetko. „Môže mi povedať, stretol som inú ženu, ktorá sa mi páčila a ja nevyvádzam. Ja mu tiež pokojne poviem všetko, čo mi ako zdravej žene chodí po rozume. Napríklad, že som stretla pekného chlapa s pekným zadkom,“ smeje sa Simona. 

A práve toto je zrejme základom ich spokojného manželstva. „Naopak mu viac verím, keď predo mnou nič netají. Preto mu nikdy neleziem do telefónu a nepozerám sa, čo si s kým píše, aj keď sú to niekedy celé noci. Nemám podozrenie. Máme to až perverzne nastavené - nie sme len milenci, ale kamoši. Hovoríme si úplne všetko! Môže urobiť aj nejaký prešľap, ale viem, že ja som jeho vyvolená,“ vysvetlila Krainová.

Naopak by nikdy nedokázala byť s mužom, ktorí nemá zmysel pre humor či dokonca s fešákmi, ktorí sa ešte nevybúrili. „Mala som pár krásavcov. S takými týpkami by som ale rodinu nezaložila. Mladí chalani potrebujú čas, aby sa vybúrili. Takí chlapi podľa mňa nepatria do páru, mali by nás skôr obšťastňovať,“ prekvapuje plavovláska. 

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu