Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Módny guru Boris Hanečka: Najhorší prehrešok Sloveniek, o náročnej Bílej a... Spolupráca so svetovou hviezdou!

Boris Hanečka Zobraziť galériu (3)
Boris Hanečka (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Boris Hanečka (34) patrí medzi našich najvýraznejších módnych návrhárov, ktorého tvorbu vyhľadáva množstvo prominentných dám nielen na Slovensku. A najnovšie sa tomuto celebritnému umelcovi podaril naozaj parádny kúsok - začal spolupracovať s hviezdou svetových rozmerov. V rozhovore nám tiež prezradil, akého módneho prešľapu sa podľa neho najčastejšie dopúšťajú slovenské ženy.

Sympatického návrhára sme stretli na vernisáži Anabely Žigovej a zaujímalo nás, čo je podľa neho najväčším prehreškom v stylingu Sloveniek. „Možno taká nemiera. Že sa zbytočne preplácajú. Prežívajú sa a chytia taký ten pocit, že teraz chcem vyzerať dobre, tak dám všetko! Ale je to až príliš, je to nestráviteľné. Čiže či hovoríme o make-upe, vlasoch... Väčšinou to mužov odpudí. Keď sa žena príliš prezdobí, nie je to ono. Toto by som naozaj trochu zjemnil – teda aspoň u nás na Slovensku,“ zamyslel sa Boris.

Boris Hanečka - módne trendy

Keď sme sa ho však spýtali, s ktorou dámou mimo Lucie Hablovičovej spolupracuje najradšej, odpoveď bola jasná. „Mám veľmi rád aj Lucku Bílú, ktorá je nesmierne náročná, ale je to profík. V poslednej dobe obliekam aj Annu Netrebko, je to operná diva, Ruska, žije v Rakúsku, využíva moje služby, takže som veľmi rád, je to osobnosť. Ale tam musí človek ako keby presiahnuť svoje remeslo a tým, že je tam málo času, musí byť predvídavý,“ prezradil nám talentovaný Hanečka.

Na časovú tieseň svojho povolania sa však nesťažuje, práve naopak. „Toto ma veľmi cibrí. Keď máš 3, 4, 5 skúšok s klientkou, je to luxus. Ale keď máš jednu, tam musíme byť všetci, vrátane krajčírok, v pozore. Ale užívam si to naplno. Čiže keď niekto prázdninuje, ja pracujem,“ povedal Boris, ktorému spoluprácu so speváčkou svetových rozmerov určite závidí nejeden návrhár.

A hoci sa vďaka svojmu povolaniu rozhodne nenudí, pre všetkých, ktorí obdivujú jeho tvorbu má výbornú správu. Už onedlho si ju totiž budú môcť prezrieť naživo. „V polovici októbra, je to Fashion Live v Starej tržnici a všetkých tam srdečne pozývam, je to verejná akcia a teším sa na fanúšikov módy,“ uzavrel s úsmevom, keď nás zaujímalo, kedy si bude môcť verejnosť prezrieť najnovšie kúsky z jeho dielne.

Viac o téme: Boris Hanečka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu