Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Diváci v šoku: Krainová skolabovala, zrútila sa k zemi rovno pred nimi

Simona Krainová Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová

BRNO - Na plecia si toho zrejme naložila až priveľa. Simona Krainová (44) sa počas tohto víkendu v Brne postarala o poriadny rozruch. Česká kráska, ktorá mala byť vrcholom ostravského Fashion weeku, totiž skolabovala ešte pred príchodom na prehliadku a zrútila rovno pred očami prítomných divákov.

Simona podľa českého Blesku skolabovala na vystúpení, ktorého súčasťou boli aj Leoš Mareš či Ondřej Sokol. Modelku museli okamžite ratovať záchranári. Spadla pred ľuďmi a pomohli jej do zákulisia. Lekári jej dali kalciovú injekciu a odporučili ísť na CT vyšetrenie,“ povedal pre spomínaný denník nemenovaný zdroj.

Podľa svedka sa vraj blondínka na problémy sťažovala už pred akciou. Údajne mala mať bolesti krčnej chrbtice a bála sa, či vôbec bude schopná celú udalosť zvládnuť. Keď sa kráska dala ako-tak dokopy, snažila sa, aby sa čo najskôr presunula do Ostravy, kde mala byť vrcholom prehliadky. To jej však lekári okamžite zakázali s tým, že jediné, čo môže robiť, je odpočívať na lôžku.

Karel Vágner sa svojej manželky na prehliadke v Ostrave nedočkal.
Zobraziť galériu (4)
Karel Vágner sa svojej manželky na prehliadke v Ostrave nedočkal.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Zdroj českého denníka dodal, že Simona má byť kvôli týmto udalostiam totálne psychicky na dne. „Nehnevajte sa, nič nebudem komentovať. Moja manželka a jej zdravie sú pre mňa to najdôležitejšie na svete,“ vyjadril sa pre Blesk modelkin partner Karel Vágner, ktorý na ňu v Ostrave čakal márne. Na slovo skúpa bola aj samotná modelka.

„Nehnevajte sa, nie je mi dobre. Kedykoľvek som bola vo svojej pracovnej kariére schopná splniť svoje pracovné záväzky, tak som to urobila, dnes to možné nebolo,“ odkázala prostredníctvom SMS správy. Simone držíme palce, aby sa rýchlo uzdravila a veríme, že jej stav sa čoskoro zlepší. 

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu