Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ukázala pribratý zadok: Fúha, pozrite na ten holý „kufor“!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (7)
Michaela Gašparovičová

INDONÉZIA - Známa plastiková blondínka Michaela Gašparovičová (24), ktorá sa zviditeľnila najmä svojimi veľkými vylepšenými prsiami, si potrpí na tip-top postavičku. Aktuálne sa však na sociálnej sieti nepýši vnadami, ale svojím zadočkom, s ktorým, ako sa zdá, aktuálne nie je úplne spokojná. Bez okolkov priznala, že jej narástol.

Nespokojná! Michaela Gašparovičová alias Mia Bella sa zviditeľnila najmä tým, že aj napriek mladému veku má už za sebou niekoľko plastických operácií. Má upravený nos, zväčšené pery a čo je asi najviac viditeľné, sú jej prsia. Na sociálnej sieti sa často chváli fotografiami svojej top postavičky a sexi krivkami.

Aktuálne však svojim fanúšikom priznala, že s istou časťou svojho tela nie je až tak spokojná. Pred pár dňami pridala fotografiu svojho výstavného „kufríka“,  o ktorom tvrdí, že nabral počas dovolenky na objeme. „Ouu, tuším mi narástol zadok, treba dať po dovolenke diétku,“ napísala sexi blondínka k provokatívnej snímke.

O dva dni neskôr jej fanúšikovia mohli opäť obdivovať jej pozadie a presvedčiť sa o tom, či sa jej ritka naozaj zaguľatila. Mia totiž zverejnila oveľa dráždivejší záber, ktorý určite odrovnal nejedného chlapa. Modelka je tam na ňom bez nohavičiek, a tak všetci  jej priaznivci môžu vidieť jej nahú „prdelku“. No uznajte, pribratá či nie, vyzerá dobre, nemyslíte?

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu