Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúca zmena známej slovenskej sexbomby: Je z nej úplne iná žena!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Provokuje ďalšou extravagantnou premenou! Slovenská sexica Michaela Gašparovičová (25) je známa tým, že sa nebráni žiadnym vylepšeniam a zákrokom. So svojou najnovšou zmenou zovňajšku sa pochválila aj včera na Instagrame, kde zverejnila fotografiu, ktorá mnohých jej priaznivcov poriadne šokovala. Pozrite, veď vyzerá ako plastová bábika Barbie!

Ako od Matella! Michaela Gašparovičová alias Mia Bella má svoj instagramový účet plný šťavnatých fotografií, ktoré dvíhajú mužom adrenalín pekelne vysoko. Jej polonahé zábery však včera tromfol taký, ktorý mnohým jej priaznivcom doslova vyrazil dych.


Najväčšie prsia na Slovensku išli opäť pod nôž: Takto vyzerajú po ďalšej plastike


Známa slovenská modelka prekvapivo zmenila imidž a svoju blonďavú hrivu si prefarbila naružovo. Hoci išlo o experiment, na ktorý si trúfne skutočne len málokto, treba uznať, že jej táto premena naozaj vyšla. Miša sa totiž týmto odvážnym krokom opäť raz priblížila k svojej vysnenej podobe svetoznámej bábiky Barbie, vyzerá sviežo, cool a pristane jej to hádam ešte viac ako kedykoľvek predtým.

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu