Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tehotná Heribanová prekvapuje: Pôrod na spadnutie a... To vážne?!

Barbara Heribanová Zobraziť galériu (6)
Barbara Heribanová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Mladšia dcéra Aleny Heribanovej (62), Barbara Jagušák Heribanová (27), prežíva aktuálne najkrajšie chvíle svojho života. Pripravuje sa totiž na príchod svojho prvého dieťatka. To by sa malo vypýtať na svet už v auguste. Zisťovali sme preto, či má brunetka už všetko pripravené. A svojou odpoveďou nás prekvapila. Napriek tomu, že pôrod je už na spadnutie, meno vybraté ešte nemá. Plánuje to urobiť takto!

Barbara "Babsy" Heribanová

Rodinka Barbary Heribanovej a jej manžela Jozefa Jagušáka sa čoskoro rozrastie. Brunetka je totiž v požehnanom stave a už čoskoro privedie na svet ich prvého spoločného potomka. Ako sa nám podarilo zistiť, bude to dievčatko a mladá mamička má pre jeho príchod už všetko prichystané. Jednu vec však prekvapivo ešte nie... 

Zatiaľ čo veľa budúcich rodičov svoje bábätko nazýva menom už v čase, keď je ešte v brušku, brunetka ani pár týždňov pred pôrodom nevie, ako sa jej dieťa bude volať. „Nemáme meno, vážne nemáme meno. Máme niekoľko takých tipov, ktoré sa nám páčia. Ale vybrať meno bez toho, aby človek videl tú tváričku a vedel niečo o tom malom človiečikovi, je veľmi ťažké, takže stále sme sa ešte nerozhodli, ale máme pár tipov, ktoré sa nám páčia,“ prekvapila nás Babsy. 

Konečné rozhodnutie ohľadom mena tak zrejme padne až v pôrodnici. „Ja vôbec neviem, ako to funguje, či to musím už tam napísať hneď alebo to môžem potom vykríknuť alebo či prídu také emócie, že poviem niečo, čo bude úplne inak, ako som chcela. Ale asi je najlepšie spontánne jednať. Musím ešte zistiť, ako sa to robí, lebo vôbec neviem,“ prezradila nám budúca mamička. 

Tej sa vraj páčia nielen moderné, ale aj slovenské mená. „Páči sa nám Olívia, Izabela, Zoja, Sofia... Rôzne. Mne sa veľmi páči Aurélia, ale čítala som, že Aurélie vedia byť také celkom náročné na okolitý svet. Tak uvidíme. Ja si celkom pozerám aj charakteristiky mien, lebo som celkom ezotericky založená, tak rozmýšľam aj nad týmto, lebo naozaj chcem, aby to aj pekne znelo s tým priezviskom,“ dodala tmavovláska. Viac o jej tehotenstve sa dozviete vo videu hore!

Viac o téme: Barbara Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu