Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovská smola slovenského herca: Najhorší deň v živote!

Robo Jakab Zobraziť galériu (4)
Robo Jakab (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Keby bol na výber dátum, ktorý by herec Robo Jakab (41) chcel každoročne preskočiť, on by si bez pochýb vybral 29. december. Práve v tento deň mal totiž už tri roky po sebe obrovskú smolu. Až takú, že sa mu zakaždým stala nejaká poriadne nepríjemná udalosť, ktorá ho priviedla do nemocnice!

Niekto má smolu v piatok 13. a niekto 29. decembra! Svoje by o tom vedel rozprával herec Robo Jakab. Ten totiž v jojkárskej šou Všetko čo mám rád prezradil, že práve tento deň je najhorším v jeho živote - v tomto termíne sa mu totiž už tri roky po sebe stalo niečo naozaj nepríjemné. 

Raz išiel s kamarátmi oslavovať Silvestra na chatu do Čiech, kde sa rozhodli, že zájdu na výlet do neďalekého mestečka. Lenže zástavka autobusu bola na druhej strane rieky. „A ten chalanisko, čo tam býva, hovorí: Ty vole, vždyť tady loni byl most. Tak hovorím, no neni most a autobus ide o 10 minút. Tak sme sa snažili nejakým spôsobom prebrodiť, mne odplávali topánky, vrhol som sa po nich ako veľký smelý mladík a 29-teho som sa teda nakomplet okúpal v potoku,“ začal rozprávať Jakab.

V meste si potom síce kúpil suché oblečenie, ale... Napriek tomu tento zážitok zanechal na hercovi nepríjemné zdravotné následky. „Napuchli mi mandle, dostal som vysoké horúčky, napuchli mi mandle, že som skoro nevedel dýchať, tak mi museli prerezávať... Tak toto bol prvý 29. december,“ prezradil známy Slovák. To však zďaleka nebolo všetko. 

„Druhý bol v Závažnej Porube, som išiel lyžovať. Pustil som sa samozrejme, veľmi som bol rád, že lyžujem, som sa tešil. Ale som sa aj zabudol rozlyžovať, vypla mi jedna lyža a zahučal som do lesa a odpálil som si koleno,“ povedal Jakab. A aby toho nebolo málo, tak o rok neskôr si opäť v tento dátum poranil koleno. No, to aby sa Robo už 28. decembra začal obávať, čo sa mu stane zas tento rok...

Viac o téme: Robo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu