Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi prekvapenie v jojkárskej šou: Diváčka vyšla na pódium, vyzliekla šaty a... Uff!

Diváčka sa obrazovkách Jojky objavila len v podprsenke. Zobraziť galériu (7)
Diváčka sa obrazovkách Jojky objavila len v podprsenke. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Záver pracovného týždňa patrí novej jojkárskej šou Všetko čo mám rád. Pri sledovaní poslednej epizódy však mnohí diváci zostali poriadne prekvapení. Na pódium totiž vyšla jedna z odvážnych diváčok z publika a... Bez akejkoľvek hanby si stiahla šaty. Pred kamerami sa potom niekoľko dlhých minút pretŕčala len v podprsenke!

Všetko čo mám rád - diváčka v podprsenke
Všetko to začalo tak, že Sväťo Malachovský prezradil, že vo voľných chvíľach rád maľuje. No a to hneď vyprovokovalo moderátora relácie Štefana Skrúcaného, ktorý zahlásil, že by svoje umenie mohol predviesť na niektorom z divákov. No a vtom sa iniciatívne prihlásila potetovaná blondínka. 

Čo bude nasledovať po tom, však mnohí rozhodne nečakali - kresbu od známeho zabávača totiž nechcela na ruku ani na inú odhalenú časť tela, ale... Vyzliekla si šaty a zahlásila, že ju chce na chrbát. V tom momente však už pred kamerami a zrakmi všetkých sedela len v čiernej podprsenke. A takáto polonahá tam pobudla hodnú chvíľu. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Jojku, nech nám prezradia, či slečna bola vopred dohodnutá alebo svojou reakciou prekvapila aj samotných účinkujúcich. „Slečna z obecenstva sa na maľovanie na telo podujala dobrovoľne a svojím spontánnym činom prekvapila nielen moderátorov a celý štáb, ale určite aj našich divákov,“ povedala pre Topky.sk PR manažérka televízie Joj Lenka Filipová.

Viac o téme: Sväťo MalachovskýVšetko čo mám rád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu