Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Priateľ Vyvolenej Lindy v rukách polície: Zbalila ho NAKA!

Linda Drevenková Zobraziť galériu (4)
Linda Drevenková (Zdroj: Facebook L.D.)

NITRA - Víťazka prvej série reality šou VyVolení Linda Drevenková (33) aktuálne neprežíva práve najlepšie chvíle. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, jej kamarát Boris B. (29) skončil v rukách polície - pri nedávnej razii ho zbalila NAKA.

Do redakcie sa nám dostala informácia, že kamarát víťazky historicky prvej série reality šou VyVolení, Lindy Drevenkovej, skončil v rukách polície. Má ísť o Borisa B. z Nových Zámkov, odkiaľ pochádza aj samotná blondínka. 

„Mám zaručenú informáciu, že priateľ ex-vyvolenej Lindy Drevenkovej Boris B. je vo väzbe v Nitre. Po nejakej veľkej policajnej akcii, kde bolo viac ľudí. O čo sa konkrétne jednalo, neviem, ale tuším zbrane,“ prišiel nám tip do mailu.

Nám sa podarilo zistiť, že žilinská NAKA skutočne zatkla muža s týmto menom. Podľa našich informácií však dôvodom mali byť drogy. Vyšetrovanie v tejto veci práve prebieha, viac detailov preto nie je známych.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Lindu, nech nám prezradí, v akom vzťahu s obvineným Borisom je. Na našu správu však doposiaľ neodpísala. O tom, že sa dvojica pozná, však svedčí fakt, že sa kamarátia na sociálnej sieti Facebook. A niektoré zdroje hovoria, že mali spolu dokonca v minulosti prežiť románik. 

 

Viac o téme: Linda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu