Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Preplastikovaná Linda z VyVolených, 2 litre silikónu aj vylepšená Adela: Tieto známe Slovenky sa nechali upraviť!

Michaela Gašparovičová, Linda Drevenková, Adela Banášová Zobraziť galériu (7)
Michaela Gašparovičová, Linda Drevenková, Adela Banášová

BRATISLAVA - Každá žena túži byť krásna. A ktorej tento pocit nedožičila samotná príroda, môže si k nemu pomôcť na klinike krásy. Samozrejme v prípade, že sa zákroky robia s citom a mierou. Niektoré známe Slovenky sa uplynulý rok tiež rozhodli pre menšie či väčšie vylepšenia. Niektoré si nimi pomohli k lepšiemu vzhľadu a iné... Veď pozrite sami!

Začiatkom roka sa prevalilo, že Adela Banášová navštívila kliniku krásy, aby podstúpila menší zákrok. Nechala si odstrániť výrastok (foto vpravo) na pravej stráne tváre vedľa nosa.
Zobraziť galériu (7)
Začiatkom roka sa prevalilo, že Adela Banášová navštívila kliniku krásy, aby podstúpila menší zákrok. Nechala si odstrániť výrastok (foto vpravo) na pravej stráne tváre vedľa nosa.  (Zdroj: Tv Markíza/TG)

»»​»​ Banášová na plastickej chirurgii: Toto si nechala na sebe vylepšiť!

Víťazka jojkárskej reality šou VyVolení Linda Drevenková prešla viacerými zmenami. V apríli si napríklad nechala viditeľne napichať pery.
Zobraziť galériu (7)
Víťazka jojkárskej reality šou VyVolení Linda Drevenková prešla viacerými zmenami. V apríli si napríklad nechala viditeľne napichať pery.  (Zdroj: Facebook L.D.)

»»​»​ Slovenská reality hviezda to už vážne prehnala: Dala si napichať pery a... Ďalšia kačka na scéne!

Manželka boxerského šampióna Tomiho Kida Kovácsa, fitnesska Dominika Kovácsová, si v júni tohto roka nechala vylepšiť svoje ženské zbrane. Dnes sa pýši takýmito silikónmi.
Zobraziť galériu (7)
Manželka boxerského šampióna Tomiho Kida Kovácsa, fitnesska Dominika Kovácsová, si v júni tohto roka nechala vylepšiť svoje ženské zbrane. Dnes sa pýši takýmito silikónmi.  (Zdroj: Instagram D.K.)

»»​»​ Manželka Tomiho Kida s novými silikónmi: Aha, čo jej nadelil plastický chirurg! 

Napumpovaním pier Linda Drevenková neskončila... Uplynulý rok si totiž nechala vylepšiť aj svoj nos. Na seba z čias, kedy vyhrala šou VyVolení, sa tak plavovláska už ani nepodobá.
Zobraziť galériu (7)
Napumpovaním pier Linda Drevenková neskončila... Uplynulý rok si totiž nechala vylepšiť aj svoj nos. Na seba z čias, kedy vyhrala šou VyVolení, sa tak plavovláska už ani nepodobá.  (Zdroj: Facebook L.D.)

»»» Zúfalá exVyVolená Linda: Ďalšia plastika... Preboha, veď sa už na seba ani nepodobá!

Slovenská sexbomba Michaela Gašparovičová alias Mia Bella si svoje už aj tak dosť veľké prsia nechala začiatkom novembra opäť vylepšiť. Do každého prsníka si dala voperovať silikón s objemom 1200 ml. Teraz sa pýši takýmito prsiami (foto nižšie)!
Zobraziť galériu (7)
Slovenská sexbomba Michaela Gašparovičová alias Mia Bella si svoje už aj tak dosť veľké prsia nechala začiatkom novembra opäť vylepšiť. Do každého prsníka si dala voperovať silikón s objemom 1200 ml. Teraz sa pýši takýmito prsiami (foto nižšie)!  (Zdroj: Instagram M.G.)

»»​»​ Viac ako 2 litre silikónu: Slovenské MEGA prsia idú opäť pod nôž... Budú OBROVSKÉ!

»»» Gašparovičová sa už načisto zbláznila: Ďalšia plastika... TOTO sú najväčšie prsia na Slovensku!

Moderátorka módnej televízie Fashion Tv Jasmína Alagič sa v závere roka priznala k vylepšeniu svojej tváre. Nechala si decentne zväčšiť hornú peru, ktorú mala užšiu ako tú spodnú.
Zobraziť galériu (7)
Moderátorka módnej televízie Fashion Tv Jasmína Alagič sa v závere roka priznala k vylepšeniu svojej tváre. Nechala si decentne zväčšiť hornú peru, ktorú mala užšiu ako tú spodnú.  (Zdroj: Instagram J.A.)

»»​»​ Slovenská moderátorka vyšla s pravdou von: Pozrite, čo si nechala vylepšiť!

Viac o téme: Adela BanášováLinda DrevenkováMichaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu