Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jaroš o rozchode s Mirgovou: Pre toto už nie sú spolu!

Dominika Mirgová a Miro Jaroš Zobraziť galériu (7)
Dominika Mirgová a Miro Jaroš (Zdroj: PR článok)

BRATISLAVA – Po rokoch spolupráce sú už od seba! Nedávno speváčka Dominika Mirgová (25) priznala, že sa rozišla so spevákom Mirom Jarošom, s ktorým mala podpísanú zmluvu na niekoľko ďalších albumov. Tie však už nevyjdú. Prečo dvojica už nespolupracuje a ako spolu vychádzajú nám v nedávnom rozhovore porozprávala Dominika. Priestor k tejto téme sme dali aj Mirovi Jarošovi.

Rovnako ako Dominika v rozhovore pre topky priznala, že s Mirom sa rozišla kvôli tomu, že chce hudbu robiť inak, aj Jaroš priznal, že toto bol hlavný dôvod. Obaja tvrdia, že napriek rozchodu k sebe necítia žiadnu zášť.

„Dominike som ponúkol spoluprácu pred asi 4 rokmi s tým, že jej napíšem pesničku, ktorá ju opäť vráti na výslnie. Vedel som, že na to má, lebo sme spolu nahrali duet Na pokraji síl“a očaril ma jej hlas. To, čo som jej sľúbil, sa nám aj podarilo. Pesnička Nová sa dostala medzi 10 najhranejších pesničiek, potom sa nám podarili aj ďalšie hity ako L.A.S.K.A, Kto je on, Je koniec. Všetko sú to pesničky, ktoré pretrvajú a dodnes sa hrajú v rádiách, čo je úžasné. Už navždy budú s ňou. A ja si vždy, keď ich budem počuť, spomeniem na to, čím sme si spolu prešli. Každý interpret však rastie a Dominike sa čím ďalej tým menej páčili moje nápady a chcela sa autorsky viac prejaviť. Lákalo ju robiť veci inak, viac po svojom. Ja som zasa cítil, že hudba, ktorú chce robiť ona, mne nie je blízka a nerozumiem jej, a tak sme sa dohodli, že to zabalíme. Napriek tomu, že Dominika mala s mojím vydavateľstvom podpísanú zmluvu na ďalšie 3 albumy, sme sa dohodli, že ja ju z tej zmluvy uvoľním, a tým pádom získa vlastnú slobodu a bude môcť robiť pesničky presne tak, ako ich cíti. A ja sa budem viac venovať svojmu detskému projektu, ktorý sa mi za posledné roky rozbehol. Som zvedavý, kam ju to zavedie, ja verím, že za tie 4 roky sa toho veľa naučila a držím jej palce,“ uviedol Jaroš v nedávnom rozhovore pre topky.sk Celý rozhovor si môžete prečítať TU»

Viac o téme: Dominika MirgováMiro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu