Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Preboha, toto Jaroš zvláda sám: Veď je to masaker!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (7)
Miro Jaroš (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ide ako píla! Spevák, skladateľ a textár Miro Jaroš (39) žne posledné roky úspechy s pesničkami pre deti. V súčasnosti mu vychádza nový videoklip, ktorý je preplnený rôznymi deťmi. Ako natáčanie s toľkými drobcami umelec zvláda? Veď to musí byť hotový masaker...

Hoci sa Miro Jaroš zviditeľnil v speváckej šou SuperStar, jeho kariéra  pred rokmi nabrala úplne iný smer. Za posedné roky jeho meno a vysmiatu tvár v žltej košeli vidíme na billboardoch i plagátoch na rôznych akciách po celom Slovensku, ba dokonca i v detskej televízii. Jeho pesničky a program pre deti láka množstvo ľudí.

V týchto dňoch dokonca prichádza umelec s novým oficiálnym videoklipom k piesni Kamaráti. Na nakrúcaní sa zúčastnilo nespočetne veľa detí rôzneho veku, rasy i pohlavia, a tak nás zaujímalo, ako to s deťmi Miro zvládal a prečo si vybral práve tému kamaráti.

„Pre mňa je dôležité, keďže žijeme vo svete, v akom žijeme a deje sa to, čo sa deje a stretávame sa s rôznymi hlúposťami, tak som chcel skladbou kamaráti, ktorá je jednoduchá, naučiť deti pozerať sa na iné deti srdiečkom,“ priznal Jaroš, ktorý v poslednom čase ide ako píla. V auguste chce pre deti totiž vydať nové DVD.

A ako prebiehalo nakrúcanie s množstvom detí? „Bolo to pohodové, nakrúcalo sa jeden celý deň minulé leto, jediný problém nám robilo počasie, ktoré sa často menilo. Točilo sa to v Malackách v zámockom parku, kde sme museli postaviť konštrukciu, čo trvalo 4 hodiny. Nie som na to našťastie úplne sám, pomáha mi môj tím, s ktorým som vyberal aj deti. Tie sme si vybrali na základe toho, aby znázorňovali to, o čom som spieval v pesničke - deti tmavšej pleti, sluchovo postihnutý chlapec, niekto, kto má okuliare a podobne. Zvládať veľa detí mi problém nerobí, keď som vyspatý, tak nie,“ dodal s úsmevom spevák, ktorý musí podľa vlastných slov stále vymýšľať niečo nové. Nechajme sa prekvapiť, čo to bude najbližšie.

 

TU nájdete Jarošove CD a DVD!

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu