Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Danica Kleinová po májových zásnubách: Detaily blížiacej sa svadby!

Danica Kleinová Zobraziť galériu (5)
Danica Kleinová

BRATISLAVA - Svadba na pretrase! Známa moderátorka Danica Kleinová (45) sa ešte len v máji zasnúbila so svojím partnerom, hasičským generálom Alexandrom Nejedlým (52). Ak by ste si však mysleli, že ide iba o nejakú formalitu, ste na veľkom omyle. Hviezdna markizáčka už totiž svoj deň „D“ plánuje a netají sa ani tým, ako by veselica mala prebiehať.

Zaznejú svadobné zvony! Ešte len nedávno sme vás na Topkách informovali o zásnubách markizáckej stálice Danice Kleinovej s jej partnerom generálom Alexandrom Nejedlým, ktorý sa v máji pochlapil a svoju milú požiadal o ruku. Urobil tak rovno na verejnosti pred zrakmi desiatok ľudí v talkshow Mariána Lechana.


A je to oficiálne! Danica Kleinová je zasnúbená: Partner pred ňou pokľakol priamo na pódiu!


No a zdá sa, že tentoraz už ide skutočne do tuhého. O tom, že to je medzi nimi vážne a svoju lásku by chceli spečatiť aj pred Bohom, sa totiž vyjadrila samotná hviezda Prvých televíznych novín v rozhovore pre portál markiza.sk. „Svadba bude do roka a do dňa,“ rázne skonštatovala známa moderátorka.

Danica dokonca prezradila aj to, že nejaký termín sobáša v hlave už má a že veselica sa bude odohrávať v mimoriadne úzkom kruhu najbližších. „Berieme ohľad na našu rodinu a rodičov, ktorí sú už starší a chceme to mať v intímnejšom a kľudnom prostredí,“ vysvetľovala Kleinová.

Nejedlý sa pritom dostane do chomúta už po druhý raz. Šéfovi hasičov pred dvomi rokmi skrachovalo manželstvo s jeho prvou ženou, s ktorou má dospelú dcéru.

Viac o téme: Danica Kleinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu