Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Detaily blížiacej sa svadby známej markizáčky: Vyše 100 hostí... ale žiadny luxus!

Danica Kleinová Zobraziť galériu (5)
Danica Kleinová

BRATISLAVA - Posledné mesiace markizácku redaktorku Danicu Kleinovú (45) zamestnávali prípravy jej veľkého dňa. Už o štyri týždne totiž povie áno hasičskému generálovi Alexandrovi Nejedlému (52). My sme ju pri tejto príležitosti vyspovedali a prezradila nám o svojej svadbe viac. Namiesto luxusného prostredia si zvolila čárdu s rodinnou atmosférou.

Danica Kleinová o dovolenke, svadbe

Pred dvomi rokmi sa na verejnosť dostala informácia o vzťahu dlhoročnej markizáčky Danice Kleinovej s generálom Alexandrom Nejedlým. A tento rok v máji sa dvojica už rozhodla svoj vzťah posunúť o krok ďalej - najvyšší šéf hasičov pokľakol pred redaktorkou priamo na pódiu v talkshow Mariána Lechana. 

Svadba dvojicu čaká už o štyri týždne, preto nám nedalo sa budúcej nevesty neopýtať, ako to počas ich veľkého dňa bude vyzerať. „Rozhodli sme sa, že aj obrad, aj oslavu s priateľmi urobíme formou garden párty. Zvolili sme si Vojku nad Dunajom, bude to v jednej čárde. Je tam veľmi príjemné rodinné prostredie,“ prezradila pre Topky Kleinová, ktorá neplánuje žiaden strojený večierok. „Takže bufetové stoly, neformálna zábava a skrátka oslava,“ dodala. 

Zaujímalo nás tiež, či štyri týždne pred svadbou, majú budúci manželia už všetko prichystané. „Hádam hej, ono sa tak veľa vecí, aj ten program, deje mimo mňa, lebo každý sa svojím spôsobom o niečo stará. Ale najmä v čárde mi povedali, že my vám ten catering pripravíme, len dáme dokopy, že čo kedy máme podávať... Ja som povedala, že dobre, takže sa spolieham na nich a obavy absolútne nemám,“ priznala nám Danica. 

A svadba to bude pomerne veľká. „My sme to delili dvomi, tromi, štyrmi a nakoniec vyšlo tých 100 – 110 ľudí, ale to je už tak s rodinou a s deťmi,“ prezradila budúca nevesta, ktorá nám načrtla aj to, ako budú vyzerať jej šaty. „Šaty budú jednoduché a elegantné a určite nie biele,“ dodala. Ako spolu so snúbencom strávila leto, sa dozviete vo videu vyššie. 

Viac o téme: Danica Kleinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu