Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vincze to konečne povedal na rovinu: Prečo som Adelu požiadal o ruku verejne!

Viktor Vincze a Adela Banášová Zobraziť galériu (8)
Viktor Vincze a Adela Banášová

BRATISLAVA - Viktor Vincze (26) pred necelým polrokom šokoval Slovensko. Po niekoľkých mesiacoch vzťahu s vtedy ešte Adelou Banášovou (36) si v živom vysielaní Telerána kľakol na koleno a požiadal svoju partnerku o ruku. Za svoj otvorený prejav lásky však nejaký čas čelil ostrej kritike a obvineniam, že išlo o krok z vypočítavosti.

Množstvo moderátorkiných fanúšikov i jej známych totiž bolo názoru, že Adela by si zásnuby radšej vychutnala v súkromí a jej reakcia nebola práve nadšená. Viktor krátko pred svadbou konečne „kápol božskou“ a otvorene priznal, prečo sa rozhodol svoju polovičku požiadať o ruku v živom vysielaní.

„Odjakživa som chcel nastávajúcu požiadať o ruku verejným spôsobom. V prípade Adel to malo o dôvod naviac – chcel som, aby všetci videli, že to s ňou myslím vážne. Takéto verejné vyhlásenie je totiž zaväzujúce,“ povedal moderátor pre portál Gaudeo.sk

Z Adely a Viktora je dnes už šťastný manželský pár.
Zobraziť galériu (8)
Z Adely a Viktora je dnes už šťastný manželský pár.

Okrem toho mal pre verejné pytačky v Markíze ešte jeden ďalší dôvod. „Obidvoch nás spojila televízia a Adel začala svoju televíznu kariéru práve v Teleráne. Som rád, že ďalšiu kapitolu mohla, tentokrát so mnou, začať opäť tam,“ uzavrel svoje vysvetlenie, vďaka ktorému je záhada prekvapivých zásnub teda oficiálne vyriešená.

A neprajníkom to už môže byť jedno. V týchto dňoch je totiž z dvojice už oficiálny manželský pár a fanúšikovia blondínky si musia zvykať na jej nové meno – na obrazovkách sa už dva týždne miesto Banášovej objavuje Adela Vinczeová.

Viac o téme: Adela BanášováTeleránoViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu