Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Bitka na verejnosti: Známy Slovák sa odtrhol z reťaze!

Roman Volák Zobraziť galériu (4)
Roman Volák (Zdroj: Facebook R.V.)

BRATISLAVA - Roman Volák (40) je verejnosti známy najmä ako niekoľkonásobný majster sveta v karate. V roku 2011 bol dokonca tento športovec ašpirantom na zápis do legendárnej Guinessovej knihy rekordov ako držiteľ 68 zlatých medailí z majstrovstiev sveta a ocenenia zbiera ako huby po daždi. Vyzerá to však tak, že boju sa nevyhýba ani vo svojom osobnom živote.

Príchod Romana Voláka na premiéru filmu Transformers – Posledný rytier spôsobil hotovú senzáciu. Keď sa jeden z našich najúspešnejších športovcov postavil pred fotostenu s tanečníkmi prezlečenými za robotov, fanúšikovia začali karatistu okamžite povzbudzovať, aby vesmírnym autobotom poriadne naložil. Romana nebolo potrebné dlho presviedčať a na počkanie začal predvádzať kúsky, na ktoré by si trúfol málokto.

Pri Romanovi Volákovi sa zapotili aj Transformers.
Zobraziť galériu (4)
Pri Romanovi Volákovi sa zapotili aj Transformers.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Údery či výskoky nenechali chladnými ani maskotov, ktorí sa Volákovym kúskom ledva vyhli. Okrem fanúšikov a nadšených fotografov mali na mále aj prítomné ženy. Tie karatistove kúsky dostali natoľko, že mali problém od športovca odtrhnúť oči a nadšene sa chichotali. Na ich smolu však Roman nebol na premiére sám. Po jeho boku sa totiž objavila atraktívna blondínka, ktorá je Volákovou aktuálnou partnerkou.

Roman Volák na premiére predvádzal krkolomné kúsky.
Zobraziť galériu (4)
Roman Volák na premiére predvádzal krkolomné kúsky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nuž, dámy, pre tentokrát si musíte nechať zájsť chuť. Karatista totiž vyzeral v spoločnosti svojej polovičky nadmieru spokojne a zdá sa, že vymeniť za inú sa ju tak skoro nechystá. 

Viac o téme: TransformersRoman Volák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu