Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Totálna nechutnosť sexice Járovej: Fuj, grgala v spoločnosti ako starý chlap!

Andrea Járová sa v relácii Bez servítky naozaj uvoľnila a predviedla sa ako doteraz nikdy. Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová sa v relácii Bez servítky naozaj uvoľnila a predviedla sa ako doteraz nikdy. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vážne to urobila?! Andrea Járová (33) patrí k našim najznámejším playmate. Už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou, kde rovnako ako u nás, žne úspechy vďaka svojej kráse a šarmu... Aktuálne však na obrazovkách televízie Markíza predviedla niečo, čo malo od ženskej distingvovanosti na kilometre ďaleko. V relácii Bez servítky totiž grgala doslova ako starý chlap!

Playmate Andrea Járová sa tento týždeň spolu s ďalšími štyrmi známymi tvárami objavuje v premiérových častiach markizáckej relácie Bez servítky. Blondínka pritom nevarí pred televíznymi kamerami prvýkrát - pred rokmi sa v tejto šou preslávila svojou nezabudnuteľnou hláškou, že makadamové oriešky pochádzajú zo severo-južnej Austrálie.


Járová na posmech: Mama sa za ňu hanbila!


A tentokrát na seba plavovláska púta pozornosť opäť. Pred kamerami sa totiž nechala vyprovokovať od hostiteľa večera, mäsiara z reality šou Farma Petra Rusnáka, ktorý zahlásil, že dnes nepočul nikoho grgnúť. No a toho sa chytila najnežnejšia z pätice prítomných...

A urobila to, čo od nej azda nikto neočakával. Blondínka totiž zahlásila, že to vie urobiť aj nasilu a pred kamerami si dvakrát z chuti grgla. To okomentoval hospodár Martin Bagár trefne: „jak starý chlap.“ No schválne, čakali by ste, že krásna Andrea toto urobí pred zrakmi tisícov divákov? 

Viac o téme: Andrea JárováBez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu