Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Takto ste ju ešte nevideli: Hriešnica Járová ako necudná mníška!

Andrea Járová Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová (Zdroj: Instagram A.J.)

LOS ANGELES - Poriadna dávka odvahy! Sexica Andrea Járová (32) vzbudzuje pozornosť ako ľudský magnet všade, kde sa objaví. Dôkazom toho je aj nedávna akcia, na ktorej sa výstredná blondínka objavila. O hriešne myšlienky mužov sa tentoraz postarala v škandalóznom kostýme, v ktorom stvárnila necudnú mníšku.

To, že Andrea Járová nie je žiadna hanblivka, už registruje snáď každý. Veď v minulosti nafotila aj niekoľko odvážnych sérií záberov, ktoré sa objavili na titulke pánskeho magazínu Playboy. Blondínka je navyše aj mimoriadne aktívna na sociálnych sieťach, kde sa jej fanúšikovia – teda najmä mužskí, môžu kochať a kochať.


Járová ukázala rozkrok: Pozrite, ako to má TAM DOLE zarezané!


Provokatívna Slovenka nezaháľala ani v týchto dňoch a na web zavesila obzvlášť zaujímavú fotografiu. Playmate sa totiž nechala inšpirovať halloweenskou tematikou a do spoločnosti si tentoraz vyrazila v kostýme necudnej mníšky.

Andrea zvolila netradičný latexový habit, ktorý samozrejme doplnila aj sexi podväzkami. Rafinovaným outfitom a pekelne dráždivou pózou tak bez pochyby rozpálila prítomných viac než dosť. Veď zakázané ovocie chutí predsa najlepšie, čo poviete?!

Playmate Andrea Járová provokovala v latexovom habite ako nemravná mníška.
Zobraziť galériu (5)
Playmate Andrea Járová provokovala v latexovom habite ako nemravná mníška.  (Zdroj: Instagram A.J.)

Viac o téme: Andrea Járová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu