Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská speváčka po rozvode: Nový chlap... Má to však háčik!

Lucia Olešová so svojou novou láskou Hasanom. Zobraziť galériu (9)
Lucia Olešová so svojou novou láskou Hasanom.

NEMECKO – Zbalila cudzinca! Bývalá účastníčka speváckej šou SuperStar Lucia Olešová (28) nám pred pár dňami priznala, že jej manželstvo s Nemcom Ralfom nevyšlo a už zhruba dva roky žijú od seba. Dokonca sú už aj oficiálne rozvedení. Po roku samoty si však jej srdce získal nový muž. Toto je on, pozrite!

Lucia Olešová, ktorá sa zviditeľnila pred desiatimi rokmi v speváckej šou SuperStar, sa rozhodla svoju kariéru rozbehnúť za hranicami Slovenska. Odsťahovala sa do Nemecka, kde sa aj vydala. S manželom Ralfom jej vzťah však dlho nevydržal a pred dvoma rokmi sa dvojica rozišla.

Po roku samoty sa rozvedená speváčka opäť zaľúbila. Ako sa nám podarilo zistiť, ide o vyšportovaného cudzinca, Turka Hasana. „Poznáme sa takmer rok a je to všetko ešte veľmi čerstvé, takže nechcem predbiehať, ale môžem prezradiť, že som zatiaľ veľmi šťastná,“ povedala topkám Olešová, ktorá sa s priateľom spoznala pred rokom v lete. „Zoznámili sme sa na dovolenke na Cypre, kde som bola s rodinou. Z letnej lásky sa stal vážny vzťah, asi tak,“ netajila umelkyňa, ktorej láska má však malý háčik. Je to totiž vzťah na diaľku. Tým, že Lucia žije v Nemecku a jej priateľ v Dubaji, oddeľuje ich niekoľko tisíc kilometrov.

Olešovej nová láska Hasan.
Zobraziť galériu (9)
Olešovej nová láska Hasan.

„Momentálne áno, je to vzťah na diaľku," priznala speváčka, ktorej to však zatiaľ neprekáža, pretože je aj tak pracovne dosť vyťažená. „Ja mám teraz dosť roboty s hudbou. Budem tento rok točiť klip k pesničke Strip me,“  dodala na záver zaľúbená Olešová. Držíme palce, nech im to čo najdlhšie vydrží...

Lucia Olešová je vo vzťahu s Hasanom.
Zobraziť galériu (9)
Lucia Olešová je vo vzťahu s Hasanom.

 

Viac o téme: Lucia Olešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu