Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nečakaný rozvod slovenskej speváčky: KONIEC kvôli tomuto!

Lucia Olešová Zobraziť galériu (4)
Lucia Olešová (Zdroj: facebook, instagram)

NEMECKO - Pre toto jej manželstvo nevydržalo! Bývalá účastníčka speváckej šou SuperStar Lucia Olešová (28) sa pred rokmi zo Slovenska odsťahovala. Vydala za Nemca Ralfa a v zahrančí začala nový život. Žiaľ, ako sme sa nedávno dozvedeli, krásnej umelkyni tento vzťah nevyšiel a s manželom sa rozviedla.

Lucia Olešová pred desiatimi rokmi zaujala verejnosť účasťou v šou SuperStar. Kariéru však paradoxne nerozbehla doma, ale za hranicami Slovenska. Odsťahovala sa do Nemecka, kde sa aj vydala. S manželom Ralfom jej vzťah však dlho nevydržal. Podľa našich informácií sú už dlhšie od seba. „S Ralfom nie sme spolu už takmer 2 roky a už sme aj oficiálne rozvedení,“  priznala topkám Lucia.

Zaujímalo nás preto, čo bolo dôvodom krachu ich manželstva. „Rozišli sme sa kvôli tomu, že v meste, kde sme bývali, som sa ja nemohla ďalej pohnúť kariérne. Z toho som bola dosť frustrovaná a chcela som sa presťahovať do väčšieho mesta, kde by som mala viac príležitostí, čo ale nevyhovovalo jemu osobne a pracovne. Nakoniec sa to úplne rozpadlo na hádkach a odlišných predstavách o živote. Keď som sa presťahovala, tak som okamžite pocítila ten rozdiel, pretože ponuky sa mi začali hrnúť a mne sa konečne začalo dariť,“ priznala otvorene Olešová, ktorá sa v tom čase stala aj tvárou švajčiarskeho cirkusu pre dospelých. Vstupovala v erotickej šou Ohlala pod novým pseudonymom Lucia Sky.

 „Oficiálne potvrdenie o rozvode prišlo koncom decembra. Ale v podstate sme rozídení už od roku 2015, keď som sa odsťahovala. V Nemecku rozvod trvá strašne dlho. Bývam teraz neďaleko Düsseldorfu, kde som začala prakticky zase od nuly, čo nebolo ľahké,“ dodala na záver opäť slobodná Olešová. 

Viac o téme: Lucia Olešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu