Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá superstaristka hviezdi v erotickej šou: Slovenka dobýja Švajčiarsko telom aj spevom!

Bývalá superstaristka Lucia Olešová. Zobraziť galériu (7)
Bývalá superstaristka Lucia Olešová. (Zdroj: Topky.sk)

ZÜRICH – Sexi ako nikdy predtým! Bývalá účastníčka speváckej šou SuperStar Lucia Olešová (27) sa na prekvapenie mnohých stala nedávno tvárou švajčiarskeho cirkusu pre dospelých. V erotickej šou Ohlala vystupuje pod novým pseudonymom Lucia Sky. Diváci si ju môžu vychutnať nielen ako skvelú speváčku, ale aj ako zvodnú tanečnicu, ktorá odhalí svoje krivky v dráždivých outfitoch.

Lucia Olešová bola bezpochyby jednou z najvýraznejších súťažiacich v tretej sérii SuperStar. Hoci v šou neuspela, na spievanie ani zďaleka nezanevrela. Práve naopak. Živí sa ním. A nielen spevom...


Vyprsená jedna aj druhá: Bývalá superstaristka a jej mama ohurovali vnadami!


Sexi kráska odišla do zahraničia, kde sa vydala a  vystupuje na rôznych akciách. Najnovšie účinkuje vo švajčiarskom cirkuse pre dospelých a svojou prácou sa pochválila aj na sociálnej sieti, kde zverejnila niekoľko provokatívnych záberov. Olešovej outfit, v ktorom vystupuje v erotickej šou, dostane do kolien snáď každého muža.

Lucia si na vystúpenie oblieka bielu podprsenku a nohavičky, pričom je opásaná koženými remeňmi. Jej zvodný outfit dopĺňajú samodržiace biele pančuchy a krídla z bieleho peria. Okrem toho majú diváci možnosť vidieť ju aj v ďalšom erotickom kostýme – v priesvitných šatách, pod ktorými nenosí podprsenku. 

V tomto provokatívnom vystúpení Olešová predvádza príbeh bielej labute, ktorá sa nechá zviesť pokušeniami na ceste k pravej láske. Lucia sa ukazuje nielen ako speváčka, ale aj ako tanečnica a herečka na jednom pódiu s medzinárodne vystupujúcimi umelcami z celého sveta. 

Zaujímalo nás preto, ako sa k tejto práci dostala. „Moja nemecká agentúra ma prihlásila na konkurz a hneď po mojom vystúpení, kde som odspievala 3 piesne, mi oznámili, že ma vybrali,“ prezradila nadšene Olešová, ktorá má na svoje účinkovanie samé pozitívne ohlasy. „Samozrejme dostávam ponuky na ďalšie vystúpenia po derniére, dokonca sú natoľko zaujímavé, že zvažujem pôsobiť naďalej vo Švajčiarsku,“ pochválila sa speváčka. 

A čo ju na tomto predstavení najviac baví? „Šou ako taká. Práca s jednotlivými artistami je neskutočne inšpiratívna. Fakt, že som sa dostala do tak profesionálneho a medzinárodne uznávaného projektu, ma napĺňa obrovskou radosťou,“ uviedla Lucia, ktorú už videla vystupovať jej mama a samozrejme aj manžel. Obaja boli zo šou nadšení. „Snáď sa nebudú hnevať, ak prezradím, že sa objavila aj nejaká tá slza od radosti a boli na mňa veľmi pyšní,“ povedala nám úspešná Slovenka.

Keďže sa na pódiu premáva odetá do sexi šiat, zisťovali sme, či jej nerobí problém v dráždivom oblečení vystupovať pred takým davom ľudí. „V zmluve mám zakotvené, že počas show moje kostýmy nebudú v žiadnom prípade odhaľovať intímne partie a myslím, že tie outfity môžeme pokojne porovnať s akýmikoľvek kostýmami aj z iných slovenských muzikálov, divadelných predstavení či televíznych produkcií. Boli navrhnuté špeciálne pre túto šou a na pódiu sa v nich cítim veľmi dobre,“ uviedla na záver Lucia Sky.

Podľa propagačných materiálov toto bláznivé, sexy a vzrušujúce artistické vystúpenie v národnom cirkuse v centre Zürichu je zárukou skvelého umenia a zábavy. Na premiére každoročne nechýbajú výrazné osobnosti a celebrity Švajčiarska, keďže obdobnú šou možno zažiť až za veľkou mlákou v americkom Las Vegas v Cirque de Soleil. 

Sexi Lucia Olešová v cirkusovej šou pre dospelých.
Zobraziť galériu (7)
Sexi Lucia Olešová v cirkusovej šou pre dospelých.

Viac o téme: Lucia Olešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu