Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tieto prsia patrili Kollárovi: Pozrite, kto ich chytá teraz!

Boris Kollár a prsia, ktoré mu patrili. Zobraziť galériu (8)
Boris Kollár a prsia, ktoré mu patrili.

BRATISLAVA – Jej prsia miluje aj niekto iný! Paula M. Simoes (35) sa do povedomia verejnosti dostala románikom s najznámejším slovenským multioteckom Borisom Kollárom (51). Už to budú skoro dva roky, čo čokoládová kráska priviedla boháčovi na svet syna Christiana. No ako sa zdá, podnikateľ nie je jediný muž, ktorý si všimol Pauliných kvalít. Jej plné prsia očarili aj niekoho iného...

Politik a podnikateľ Boris Kollár je hrdým otcom už desiatich detí. Jedno z nich má aj s exotickou kráskou Paulou M. Simoes. Je ním chlapček Christian, ktorý čoskoro oslávi už 2 roky.

Hrdá mamička sa na sociálnej sieti Instagram pravidelne svojím pokladom aj chváli. Z malého drobca vyrástol veľký chlapec, ktorý si mamičku naplno užíva. A nielen ju, ale aj jej plné prsia, ktoré kedysi patrili jeho otcovi. Teraz sa s nimi hrá prevažne Christian, ktorý si ich naplno užíva, čo verejne ukázala aj Paula.

Tá totiž zverejnila príspevok, kde sa so synom opaľuje v čiernych plavkách. Na selfie zábere vidieť, že jediné, čo malého zaujíma, je jej plný dekolt. „Má rád veľké prsia,“ napísala bez okolkov exotická kráska k fotografii v angličtine. Ako vidieť, malý je v niečom bezpochyby po tatovi, čo poviete?

Paula Simoes zverejnila selfie záber, kde jej syn chytá prsia. K fotke napísala, že má rád veľké prsia.
Zobraziť galériu (8)
Paula Simoes zverejnila selfie záber, kde jej syn chytá prsia. K fotke napísala, že má rád veľké prsia.

Viac o téme: Boris KollárPaula Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu