Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gott v slzách: Kosila opäť rakovina!

Karel Gott Zobraziť galériu (6)
Karel Gott (Zdroj: Tv Prima/Top star)

PRAHA - Smrť prišla nečakane! Keď Karel Gott (77) ochorel pred dvoma rokmi na rakovinu, veľkou oporou bol pre neho aj jeho dlhoročný kamarát, osobný šofér a dokonca aj člen rodiny Olda Havránek (†78), ktorý sám s touto pliagou kedysi bojoval. No hoci nad zákernou chorobou pred rokmi zvíťazil, po druhý raz už také šťastie nemal. V slzách ostal aj samotný maestro!

Niekoľkonásobný český slávik Karel Gott pred dvoma rokmi bojoval s rakovinou lymfatických uzlín. Energiu a chuť žiť mu v tom období dodávala nielen rodina, ale aj maestrov dlhoročný kamarát a osobný šofér Olda Havránek, ktorý tiež v minulosti pocítil trpkosť tejto zákernej pliagy.

Trápila ho totiž rakovina kostí, ktorú síce kedysi premohol, no tento rok na jar, už také šťastie nemal. Choroba udrela po druhý raz a odhodlaný Čech už viac vzdorovať nedokázal. Včera po 20-tej hodine onkologickému ochoreniu napokon podľahol.

Táto smutná správa sa v značnej miere dotkla aj samotného maestra: „Pána Gotta táto smutná správa osobne veľmi zasiahla. Najskôr chce svoju sústrasť vyjadriť osobne rodine,“ povedala pre Blesk.cz Karlova hovorkyňa Aneta Stolzová.

Havránek nebol len Gottovým „radovým“ zamestnancom. Poznali sa dlhých 50 rokov, vozil ho na koncerty, pomáhal mu a bol jeho pravou rukou vo všetkých smeroch. S maestrom boli dokonca aj v rodinnom vzťahu – oženil sa s Karlovou sesternicou Hankou. Úprimnú sústrasť!

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu