Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Studená sprcha pre Gotta: Poriadne to schytal od fanúšikov... Nechcú mu odpustiť!

Na speváka Karla Gotta sa valí jedna kritika za druhou. Zobraziť galériu (5)
Na speváka Karla Gotta sa valí jedna kritika za druhou. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poriadne mu naložili! Posledný hold zosnulej umelkyni Věre Špinarovej (†65) prišli vzdať tisíce priaznivcov, rodinných známych i osobnosti z českého šoubiznisu. Tie najväčšie celebritné esá sa však na pohrebe neobjavili – a to na čele s maestrom Karlom Gottom (77). Jeho neúčasť mnohých fanúšikov totálne pohoršila.

Uplynulú sobotu sa v Ostrave uskutočnila posledná rozlúčka s populárnou speváčkou Věrou Špinarovou. A hoci sa pohrebu zúčastnilo množstvo jej známych, priaznivcov i osobností z umeleckého sveta, hviezdne české mená chýbali. Ich šokujúca absencia tak v momente rozprúdila hladinu výčitiek zo strany nespokojných fanúšikov.


Zomrela česká speváčka Věra Špinarová († 65)


Za všetky spevácke esá si to ale bezpochyby najviac odniesol práve Karel Gott. „Je to od neho hanba! Ani riadok k úmrtiu tak vynikajúcej speváčky ako bola Špinarová. Môžete sa hanbiť. Na Slovensko na tajnú dovolenku zvládol. Toto mu neodpustím, veľký sebec!“ netajil rozhorčenie jeden z Gottových sledovateľov na sociálnej sieti.

Podľa mnohých je totiž neospravedlniteľný najmä fakt, že maestro na smútočnú udalosť nielenže neprišiel, ale totálne odignoroval aj samotné kondolencie. „Sklamali ste ma na plnej čiare, je to fakt hnus a akékoľvek ospravedlnenie je tu zbytočné,“ nešetril nenávistnými útokmi na spevákovej fanúšikovskej stránke ďalší z komentujúcich, „Karol, čo sa stalo? Ivanka vás pustila kŕmiť vtáčiky do parku? A čo tak prejaviť nejakú pietnu spomienku? Čakal som od vás viac,“ pokračovali ostatní, ktorí bol naštvaní najmä z toho, že niekoľkonásobný zlatý slávik neposlal zosnulej Věre ani len veniec či kyticu.

Našli sa aj takí, ktorí svoj hnev smerovali na Gottovu životnú partnerku Ivanu. Mnohí hejteri sa totiž oháňali tým, že od kedy je spevák ženatý, zabúda na všetko, čo sa okolo neho deje. Iní sa dokonca uchýlili aj k nelichotivému konštatovaniu: „Čo dokáže urobiť zlatokopka z férového chlapa!“ Tak takúto studenú sprchu od svojich skalných obdivovateľov snáď maestro ešte ani nezažil...

Viac o téme: Karel GottVěra Špinarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu