Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Totálna katastrofa: Tehotná Prachařová v nevkusných plavkách... Preboha, veď jej trčalo úplne všetko!

Agáta Prachařová Zobraziť galériu (5)
Agáta Prachařová (Zdroj: Instagram A.P.)

PRAHA - Celé zle! Kontroverzná modelka Agáta Prachařová (32) je aktuálne v 5. mesiaci tehotenstva. Nič jej ale nebráni v tom, aby sa postavila na mólo a ukázala napríklad aj svoje rastúce bruško. Kúsok, ktorý predvádzala na nedávnej módnej prehliadke bol ale poriadny krok vedľa. Preboha!

Médiami prepieraná Agáta Prachařová dokáže prekvapiť, nech sa deje čokoľvek. Inak to nebolo ani v týchto dňoch, keď sa počas istej módnej prehliadky v Prahe objavila na móle v úlohe modelky.

Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, no kontroverzná brunetka okrem iného predvádzala aj celé plavky – a tie veru, že neboli príliš dobrou voľbou. Plážový kúsok totiž tvoril poriadne hlboký výstrih a jej prednosti v ňom boli úplne napratané a postláčané.

Nevkusný model navyše pozostával aj z viacerých ozdobných pásikov v okolí brucha, čo na Agáte, ktorá je už v 5.mesiaci tehotenstva, nevyzeralo ani len trochu vábivo. No, skrátka totálna katastrofa!

Tehotná Agáta Prachařová sa predviedla v nevkusných plavkách, z ktorých jej vytŕčalo snáď úplne všetko.
Zobraziť galériu (5)
Tehotná Agáta Prachařová sa predviedla v nevkusných plavkách, z ktorých jej vytŕčalo snáď úplne všetko.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Agáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu