Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželka jojkárskeho porotcu: Tehotná a neverná?! Neuveríte, čo povedala jej mama!

Agáta Prachařová a Jakub Prachař Zobraziť galériu (5)
Agáta Prachařová a Jakub Prachař

PRAHA - V týchto dňoch strháva kontroverzná Agáta Prachařová (32) na seba pozornosť viac ako kedykoľvek v uplynulom období. Nie však iba preto, že je v požehnanom stave s porotcom jojkárskej talentovej šou Jakubom Prachařom (33). O hotový mediálny kolotoč okolo jej osoby sa totiž postarali špekulácie o modelkinej údajnej nevere. Na margo škandalóznej kauzy sa vyjadrila už aj brunetkina mama. Neuveríte, čo na to povedala!

Len nedávno sa v česko-slovenskom šoubiznise prevalila informácia o tom, že Agáta Prachařová čaká so svojím manželom Jakubom Prachařom bábätko. Radosť zo sladkého očakávania však vystriedal obrovský nepokoj. V mediálnych kuloároch sa totiž začalo pošuškávať o brunetkinej nevere.

Všetko sa to naštartovalo vo chvíli, keď sa fotograf známy ako Dereck Hard, v istej relácii o prominentoch rozhovoril o vzťahu s modelkou, ktorá vychováva svoje dieťa s populárnym českým hercom. Meno síce neprezradil, no všetky indície smerovali práve k Prachařovej. Ich milenecký pomer dokonca pre portál expres.cz potvrdil aj fotografov blízky kamarát: „Zo strany Derecka to bola láska. Veľmi sa zamiloval, myslel si, že je Agáta iná. Celú dobu Matějovi tvrdila, že ho má rada a že sa kvôli nemu rozvedie s Jakubom. Vraj im to spolu už dlhšie neklape, hádajú sa a nemajú rovnaký pohľad na budúcnosť.“

Podľa všetkého sa ale zdá, že Dereck nebol jediným Agátiným milencom. Práve naopak - svojho manžela údajne podvádzala aj s inými mužmi. Okrem toho, že Jakubovi pravdepodobne nasadila parohy už dva roky po svadbe, a to s istým hokejistom, sa podobná situácia mala zopakovať aj v uplynulých mesiacoch, keď sa táto extravagantná tmavovláska zaplietla s ďalším športovcom.

K nelichotivému škandálu sa vyjadrila aj jej matka, herečka Veronika Žilková, ktorá má strach najmä o jej nenarodené dieťa. „Žiadam všetkých mužov a novinárov, aby si uvedomili, že Agáta je tehotná. Je úplne jedno, čo je pravda. Teraz ide o bábätko,“ povedala Blesku nahnevaná Češka.

Skutočnosť, že by mohla byť Agáta svojmu životnému partnerovi naozaj neverná, napokon nevyvrátila vo svojom vyjadrení ani ona sama. „Vo chvíli splodenia sa zakladá nervová sústava a srdiečko a teraz sa môže stať problém. V prírode je matka chránená. Nejde mi teraz o Agátu, tá mi je teraz ukradnutá, rovnako ako jej manžel a ostatní frajeri. Mne ide hlavne o to nenarodené dieťa, aby sa mohlo v zdraví narodiť,“ zdôraznila rozhorčene Žilková.

Bola Agáta svojmu manželovi naozaj neverná? Koho bábätko nosí pod srdcom? Odpoveď na tieto otázky pozná snáď len ona sama. Či sa Prachařovcom podarí nátlak a škandalóznu kauzu ustáť, ukáže napokon čas. Žilkovej vyjadrenia však naznačujú, že ani ona nie je presvedčená o dcérinej nevine.

Viac o téme: Jakub PrachařAgáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu