Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dámy, pripravte si podbradníky: Známy markizák sa ukázal polonahý!

Patrik Vyskočil Zobraziť galériu (4)
Patrik Vyskočil (Zdroj: Ján Zemiar/TV Joj)

BRATISLAVA - Ježiškove husličky, to je ale telo! O tom, že Patrik Vyskočil (24) patrí k najtalentovanejším muzikálovým hercom na Slovensku, už snáď fanúšikovia divadla nemajú pochýb. Málokto však doteraz tušil, že okrem obrovského speváckeho a hereckého nadania má tento fešák aj niekoľko ďalších kvalít.

Je ich presne šesť a svetu sa ukázali až keď Patrik zhodil tričko a zvečnil sa na fotografii. Reč je o jeho tehličkách na bruchu, ktorými sa pochválil na sociálnej sieti. Napriek tomu, že Vyskočil je už teraz v úctyhodnej forme, na svojej postave plánuje makať aj naďalej. „Pomaličky sa dostávam k letnej podobe. Ešte mesiac a hurá do Portugalska,“ pripísal Patrik k fotografii, ktorá určite potešila množstvo jeho fanúšičiek.

Dámy, pripravte si podbradníky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.V.)

Zaujímalo nás, ako sa šikovný umelec, ktorý sa čoraz častejšie venuje aj réžii, o svoje telo stará. „Určite by som rád spomenul môjho trénera Viktora, s ktorým od začiatku roku cvičím. Ten je môj hlavný hnací motor. A potom už len veľa, ale správne jesť. A ako kardio mám predstavenia v divadle,“ povedal nám Patrik, ktorý sa aktuálne chystá na dovolenku, kde si šport tiež neodpustí.

„Teším sa na leto, pretože spojím obľúbené činnosti – cestovanie a vodné športy, čiže aktívna dovolenka,“ uzavrel. No čo dámy, nechceli by ste takéhoto fešáka stretnúť práve na tých svojich prázdninách pri mori?

Viac o téme: Patrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu