Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bez mejkapu a to obočie... Uff! Toto že je najkrajšia Slovenka?

Kristína Činčurová Zobraziť galériu (6)
Kristína Činčurová (Zdroj: Instagram K.Č.)

BRATISLAVA/MILÁNO - Toto jej nevyšlo! Kristína Činčurová (19) pred rokom zažiarila na súťaži Miss Slovensko, kde zhrabla hneď ten najlukratívnejší titul kráľovnej krásy. Kráska vtedy zaujala svojou nádhernou tvárou, krásnymi hnedými vlasmi... Aktuálna fotka, ktorou sa pochválila však pôsobí, akoby to ani nebola ona. Prefarbené vlasy, tvár bez mejkapu a to obočie... Uff!

Kristína Činčurová je bez pochýb krásna žena, veď napokon minulý rok jej to potvrdili aj porotcovia súťaže Miss Slovensko, ktorí ju vyhlásili za kráľovnú krásy. Má krásnu tvár, dokonalé krivky, perfektné vlasy... No na fotke, ktorou sa nedávno pochválila na sociálnej sieti Instagram, to tak veľmi nevyzerá. 

Ide zrejme len o zlú fotku, no na nej sa misska na seba takmer nepodobá. Vlasy, ktoré si od svojho korunovania dala výrazne zosvetliť v kombinácii s tmavým obočím... A navyše neupraveným. Fúha! Hoci je prirodzenosť aktuálne v móde, toto predsa len vyzerá, akoby si kráska nenašla čas na jeho úpravu.

No a napokon nie je ani namaľovaná. To síce taká krásna žena, akou Kristína rozhodne je, veľmi nepotrebuje, no minimálne tým mnohých prekvapila. Veď len máloktorá žena sa na sociálnej sieti pochváli svojou úplne prirodzenou fotkou, bez štipky líčidiel. Či jej to pristane, môžete zahlasovať v ankete pod článkom!

 

Buongiorno #justnatural

Príspevok, ktorý zdieľa Kristina Cincurova (@kristinacincurova),

 

Viac o téme: Kristína Činčurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu