Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Útok gangu na známu markizáčku: Hrôza priamo pred kamerami!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (9)
Kristína Kövešová (Zdroj: Facebook K.K.)

BRATISLAVA - Kristína Kövešová (34) sa vďaka svojej práci investigatívnej žurnalistky dostala už niekoľkokrát do nepríjemnej situácie, ktorú by si s ňou nechcel vymeniť snáď nik. Kým doteraz redaktorka navštevovala rôzne kuriózne miesta a ocitala sa v spoločnosti zlodejov, feťákov, narkomanov či bezdomovcov, tentokrát si nakrúcanie reportáže takmer doslova odniesla na vlastnej koži.

Brunetka sa totiž vydala na stopu nebezpečného gangu zlodejov, ktorý aktuálne operuje v centre Bratislavy a okráda ako obyvateľov mesta, tak aj zahraničných návštevníkov. Podľa informácií, ktoré sa Markíze podarilo zistiť, sa organizovaná skupina skladá z asi 30 členov. Pozor si treba dávať predovšetkým na skupinky žien v okuliaroch s veľkými šatkami okolo ramien, ktoré hovoria cudzím jazykom. Medzi zlodejmi sa nachádzajú aj muži, tí však údajne zasahujú skôr vyhrážaním sa v prípade, ak chce niekto ich spoločníčky odhaliť.

Zlodejský gang sa pohybuje v centre Bratislavy.
Zobraziť galériu (9)
Zlodejský gang sa pohybuje v centre Bratislavy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Tento gang profesionálnych zlodejov sledujem v centre mesta už niekoľko dní. Podľa našich informácií ide o viacerých ľudí, ktorí okrádajú turistov a zarábajú na nich tisíce eur. Podľa toho, čo som videla, ich drzosť je neuveriteľná. Za niekoľko sekúnd okradnú človeka a ešte sa vám pozrú do očí a usmejú sa. Dokonca ľudí zastrašujú a vyhrážajú sa im, ak chcú na nich upozorniť. Ľudia z centra z nich reálne majú strach," vysvetlila nám odvážna markizácka redaktorka, ktorá zlodejov sleduje už dlhšiu dobu.

„Pri mojej práci som zvyknutá, že sa dostávam do nebezpečných situácií. Strach nemám, ale vždy racionálne uvažujem kam až môžem zájsť, aby neprišlo k niečomu vážnejšiemu. Prečo to robím? Snažím sa ľuďom pomáhať a ukazovať pravdu, čo sa na Slovensku deje! A to, že tieto ženy boli agresívne, len dokazuje, čoho sú schopné a ako veľmi sú nebezpečné. Ak napadli mňa pred kamerou, viete si predstaviť, čo robia iným ľuďom, keď na nich poukazujú," povedala nám, keď sme sa jej spýtali, ako znášala situáciu, keď ju jedna z členiek gangu napadla priamo pred kamerou - vykrútila jej ruku a opľula kameramana. 

Jedna zo zlodejok Kristínu napadla.
Zobraziť galériu (9)
Jedna zo zlodejok Kristínu napadla.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Situácia sa vak nakoniec mala vyostriť ešte viac. Kristíne dokonca tesne pri hlave preletela veľká dlažobná kocka „Keď začali po nás hádzať kamene, stiahli sme sa. Bolo totiž možné, že z uličiek sa vyrútia ďalší. Je ich tu celkom dosť," priznala redaktorka s tým, že celý prípad pre ňu touto reportážou neskončil. Gangu sa totiž plánuje venovať. Snáď sa jej teda aj nabudúce podarí vyviaznuť bez akýchkoľvek zdravotných ťažkostí.

Dlažobný kameň preletel len kúsok od Kristíninej hlavy.
Zobraziť galériu (9)
Dlažobný kameň preletel len kúsok od Kristíninej hlavy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zároveň upozorňujeme čitateľov, aby v prípade, že sa pohybujú po centre hlavného mesta, dbali na zvýšenú opatrnosť a bezpečnosť svojich osobných vecí. 

Viac o téme: BratislavaReflexKristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu