Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Opuchnutá, pribratá a zmenená na nepoznanie: Preboha, toto že je Patrícia Vitteková?

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Čo sa to s ňou stalo? Museli sa pýtať okoloidúci, ktorý v týchto dňoch stretli na nábreží Dunaja Patríciu Vittekovú (37). Teda, ak ju vôbec spoznali. Známa brunetka totiž ani zďaleka nepripomínala tú sexi maminu, ktorá kedysi plnila titulky magazínov.

Z pohľadu na manželku Roberta Vitteka nebolo možné usúdiť, ako vyzerá do tváre, keďže sa počas slnečného dňa zamaskovala okuliarmi, no i tak pôsobila bucľato. Neprehliadnuteľná je však najmä jej postava, s ktorou to v prípade Patrície bolo často ako na hojdačke. Kým raz ohromovala skvelou figúrou, inokedy zas pôsobila výrazne kyprejšie.

A inak to nie je ani teraz. Vitteková si bruško síce skrývala za hriešne drahým ruksakom, pozornosti však neunikli jej opuchnuté ruky a prsty či okrúhlejšia tvár. V žene, ktorá s priateľmi na promenáde vychutnávala kávičku, by ste známu sexicu hľadali len márne.

Patrícia (vpravo) pôsobila, akoby opuchla.
Zobraziť galériu (5)
Patrícia (vpravo) pôsobila, akoby opuchla.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Opuchnutá, pribratá a zmenená
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Toto si však zjavne uvedomuje aj Patrícia. Naposledy sa totiž na sociálnej sieti pochválila fotografiou v športovom outfite s veľavravným komentárom. „Odcvičené, najedené,“ napísala pod snímku. Je teda jasné, že sa dvojnásobná mamina sama rozhodla na svojich ženských krivkách zamakať a vypracovať si peknú postavičku. Bola by predsa škoda, keby krásna žena, akou Paťa rozhodne je, skončila ako „boubelka“. Ako sa však vraví, proti gustu žiaden dišputát.

Viac o téme: Patrícia VittekováRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu